Primarul Mazilu: Guvernanţii trebuie să fie atenţi la anomalii

Mihai Mazilu, primarul PNL de la Târgu Cărbuneşti, trage un semnal de alarmă referitor la anomaliile pe care le fac guvernanţii. Deşi face parte dintr-un partid aflat la putere, Mazilu spune că nu a primit nici un leu pentru investiţii de la actuala guvernare. Ba mai mult, intenţionează să pună condiţii candidaţilor la alegerile europarlamentare care îi vor cere sprijinul în campanie.

Primarul de la Târgu Cărbuneşti este nemulţumit de actuala guvernare. Acesta contestă salariile anumitor directori de la nivel naţional şi deciziile aleşilor poporului. „Guvernanţii trebuie să fie atenţi la anomalii. Sunt foarte multe chestiuni care se bat cap în cap. Un preşedinte al Federaţiei Naţionale de Fotbal câştigă de aproape 8 ori mai mult decât preşedintele ţării, indiferent care ar fi el. Este cazul lui Mitică Dragomir care a avut salariul de 15.000 de euro/lună şi a plecat cu 10 salarii compensatorii, în condiţiile în care preşedintele ţării primeşte lunar circa 2000 de euro/lună. Poşta Română este în faliment, se fac disponibilizări, însă directorul general are un salariu de 11.000 de euro/lună. Practic, primeşte un salariu cât 80 de poştaşi. De asemenea, meniul unui puşcăriaş este cu aproape 4 lei mai mare decât banii alocaţi unui bolnav”, a declarat Mihai Mazilu, primarul de la Târgu Cărbuneşti. Acesta nu vede cu ochi buni nici proiectul Roşia Montana. „Avram Iancu se răsuceşte în mormânt când aude că vindem aurul din Ţara Moţilor. Mai avem puţin şi ne vindem şi sufletul”, a menţionat Mazilu.

Pune condiţii pentru alegerile din 2014

Primarul liberal de la Târgu Cărbuneşti se teme că oamenii vor ajunge să regrete guvernarea PDL. „Dacă nici la anul nu se vor ţine de cuvânt vom ajunge să-i regretăm pe cei care au fost înaintea USL, vorbesc din punct de vedere al cetăţeanului. Ca primar, fac parte dintr-un partid aflat la putere, dar nu am primit nici un leu de la actuala guvernare. Cei de la PDL mi-au dat o investiţie de 253 de milioane de lei vechi pentru blocurile ANL, dar cei de la USL nu mi-au dat nimic până acum”, a declarat Mihai Mazilu.

Edilul local este decis să nu se implice în campania electorală pentru alegerile europarlamentare în condiţiile în care va primi doar promisiuni. „Nu ştiu dacă mă voi implica în campania pentru alegerile europarlamentare. Le voi pune condiţii celor care vor veni să-mi ceară sprijinul. Dacă mă vor ajuta cu ceva, nu doar cu vorbe, îi voi susţine în campanie, dacă nu, nu-i voi susţine. Personal, aş propune ca fiecare parlamentar să dea un raport la fiecare final de an în care să specifice clar ce au făcut pentru cei care i-au ales într-un an de zile”, a menţionat primarul Mazilu.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: