Primul meci acasă! Andrieş: Nu concep să pierdem!

Energia Târgu-Jiu va disputa miercuri, 26 august, primul meci pe teren propriu din noul sezon al Ligii Naţionale. Echipa antrenată de Liviu Andrieş se va duela cu CSU Danubius Galaţi, formaţie nou promovată pe prima scenă a handbalului românesc. Meciul din Sala Sporturilor din Târgu-Jiu va începe la ora 17:00.

Elevii lui Andrieș vor da prima reprezentație din campionat în fața propriilor suporteri. Adversară le va fi echipa din Galați, Danubius, iar suporterii sunt așteptați la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu să-i vadă la lucru pe handbaliști într-un meci oficial. Echipa vine după un eşec suferit, în prima etapă, în deplasare, la Vaslui.

Liviu Andrieş crede, însă, că în partida cu Danubius, lucrurile vor sta altfel iar Energia va obține victoria: “Întâlnim o echipă care a fost înscrisă în Liga Națională datorită retragerii celor două echipe, HCM Constanța și Știința Bacău. Nici nu trebuie să concepem că am putea pierde acest joc! Ar fi un dezastru. Suntem obligați să câștigăm acest meci. Nici nu se pune problema să nu câștigăm, sunt sigur că vom câștiga acest meci. Sunt mici probleme de sănătate, dar la ora jocului toată lumea va fi aptă. După cum am văzut în prima etapă, niciun meci nu este simplu, oaspeții, chiar dacă au câștigat, au făcut-o foarte, foarte greu. Nu este un meci simplu, dar  sunt sigur că băieții îl vor câștiga și vom obține primele trei puncte din acest campionat”. CSU Danubius este pregătită de Mihai Pantea şi Miron Stanciu. 

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: