Prodan: L-am şantajat că l-am făcut tărănuş insipid inodor

Impresarul Anamaria Prodan a explicat în presa centrală în ce constă şantajul de care este acuzată de preşedintele Consiliului de Administraţie al CS Panduri, Mihai Prunariu. „L-am făcut tărănuş insipid inodor“, spune Prodan. Prunariu i-a făcut plângere la Parchetul Judeţean Gorj pentru ameninţare, şantaj şi hărţuire. Mai multe zile, Prodan a publicat pe Facebook opinii dure legate de Prunariu. Prodan a declarat şi că l-a ajutat pe Prunariu în problema rezilierii contractului lui Doru Bratu şi va demonstra în instanţă că nu are nicio datorie la clubul din Târgu Jiu.

Şeful celor de la Pandurii, Mihai Prunariu, a declarat că a primit un SMS de la Prodan în care îl şantaja şi îl înjura. Din acest motiv, el a depus o plângere la Parchet, una la Judecătoria Buftea, dar şi o sesizare la Federaţia Română de Fotbal. "S-a gândit să mă dea în judecată pentru a vorbi lumea de el. Nu are ce face şi cine naiba vorbea de Prunariu. Şantajul la el înseamnă că l-am făcut ţărănuş insipid inodor“, spune Prodan, susţinând că Prunariu urmăreşte să intre în atenţia publică. „Nu se poate evidenţia nici pe domeniul politic şi nici al fotbalului, aşa că şi-a găsit altă ocupaţie. Vreau să vadă toată lumea cine e Prunariu şi nu am de ce să mă lupt cu el, pentru că nu am decăzut atât de tare. El se leagă de numele meu aiurea. Plata celor 250.000 de euro s-a făcut în două tranşe, iar plata s-a făcut pe factură. Nu mi-a plătit TVA-ul şi eu pe asta mă lupt. El s-a scos şi a furat statul român“, a declarat acesta.

Prodan a mai spus că l-a ajutat pe Prunariu să scape de plata unor sume la rezilierea contractului lui Doru Bratu. „Aveau să îi dea 150.000 de euro lui Doru Bratu şi m-au rugat să vorbesc eu cu el şi să îl conving să renunţe la banii aceştia pentru că nu au bani să îl plătească. Eu l-am ajutat pe Prunariu şi apoi îmi spunea că are el o hârtie de la Federaţie şi să îi plătesc banii. Se întâmplă multe abuzuri în fotbal şi avocatul meu o să dovedească. Eu sunt liniştită pentru că sunt la zi cu toate taxele şi impozitele", a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: