Proiectul „after-school” continuă şi anul acesta

Proiectul „Şcoala după şcoală pentru copiii rămaşi acasă” implementat de Grupul Şcolar Materiale de Construcţii Târgu-Jiu încă din luna aprilie continuă şi în noul an şcolar 2009-2010. Sunt incluşi în program 27 de copii din cadrul instituţiei de învăţământ, ai căror părinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate. Anul acesta sunt vizaţi elevii din clasele X-XII.

„Am constatat că activităţile pe care le-am desfăşurat au fost unele benefice pentru copii, care au reuşit să socializeze mai bine şi au dobândit mai multă încredere în ei înşişi. Ei au fost de asemenea interesaţi să ia parte şi la activităţile desfăşurate pe parcursul verii, chiar dacă erau în vacanţă”.

Odată cu începerea şcolii, se vor relua şi activităţile desfăşurate în mod obişnuit după terminarea orelor de curs, insistându-se în special asupra pregătirii lecţiilor pentru a doua zi împreună cu profesorii din cadrul liceului. În timpul pe care-l petrec la şcoală, elevii primesc o masă la cantină sau se recreează la clubul special amenajat din incinta liceului.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: