Proxenet prins de poliţişti

Un bărbat din Craiova, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi proxenetism, a fost depistat de poliţişti.

La data de 21.12.2010, orele 16:30, în timp ce acţionau pe str. Ulmului, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu au depistat un autoturism înmatriculat în străinătate, al cărui conducător auto a fost identificat în persoana lui  Benone R., de 47 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj.

Pe parcursul verificărilor poliţiştii au stabilit că Benone R. face obiectul unei semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen, pe numele său existând un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi proxenetism, mandat emis de autorităţile din Italia.

De asemenea, poliţiştii au constatat că pentru autoturismul condus de către Benone R., a fost emisă o semnalare SIS de către Italia, autovehiculul fiind reclamat ca furat de pe teritoriul acestui stat. Autovehiculul a fost indisponibilizat de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale care au informat autorităţile din Italia cu privire la acest fapt.

Poliţiştii de investigaţii criminale l-au prezentat pe Benone R., Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea acesteia pentru o perioadă de 24 de ore şi introducerea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj, urmând ca astăzi, 22 decembrie a.c., să fie prezentat instanţei de judecată pentru obţinerea mandatului de arestare preventivă în vederea extrădării.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: