Pungi biodegradabile – viitorul aici si acum. Diferenta dintre pungile de plastic si pungi biodegradabile

Daca inca te intrebi de ce trebuie sa folosesti pungi biodegradabile, articolul acesta iti ofera toate raspunsurile!

Ca sa glumim putin, primul motiv ar trebui sa fie destul de convingator. De mai bine de un an de zile comercializarea acestora este interzisa in Uniunea Europeana. Deci nu prea ai de ales.

Intr-o nota mai serioasa, pungile biodegradabile sunt extrem de folositoare, de practice si de prietenoase cu mediul. Iar aceasta problema a poluarii a luat amploare in ultimii ani. In special datorita ambalajelor din plastic. Plasticul, atunci cand se degradeaza, nu numai ca emana tot felul de substante toxice, ci si trece prin acest proces intr-o perioada foarte indelungata. Aceste doua considerente cauzeaza poluarea mediului. Iar poluarea mediului influenteaza, in primul rand, calitatea vietii umane. Mai mult decat atat, ataca flora si fauna si distruge incet-incet planeta. Aceasta este cauza principala pentru care comercializarea pungilor de plastic de peste 50 de microni a fost interzisa in Uniunea Europeana. Iar noi, cei de la Pungescu, ne numaram printre primii producatori romani de pungi care s-au adaptat la aceasta noua reforma. De indata am inceput sa producem pungi biodegradabile, eco-friendly. De ce? Pentru ca ne dorim sa le oferim clientilor nostri produse de calitate. Ne dorim sa ii ajutam sa isi optimizeze la randul lor procesele si sa ofere calitate mai departe. Respectam natura si mediul inconjurator si ne dorim sa luam parte la protejarea acesteia in toate felurile in care putem.

Un avantaj semnificativ al pungilor biodegradabile este acela ca sunt foarte rezistente. Sunt chiar mai rezistente decat putinele pungi din plastic care inca mai exista pe piata, acelea fiind foarte subtiri. Aproape de unica folosinta, am putea spune. Aceste pungi biodegradabile sunt confectionate din amidon de porumb si trestie de zahar. Pungile biodegradabile pe care vi le oferim noi, cei de la Pungescu, sunt in plus si compostabile. Aceste doua aspecte s-ar traduce printr-un produs care nu ataca mediul atunci cand se degradeaza. Chiar devin parte din el.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru ca respectam calitatea va putem garanta ca pungile noastre chiar sunt 100% biodegradabile. Indeplinim intocmai standardele EN 13432 si avem si certificare TUV. In plus, pungile biodegradabile pe care le comercializam se pot asocia cu orice tip de afacere.

Ce fel de pungi biodegradabile poti alege pentru afacerea ta?

Asa cum am mentionat mai sus, nu exista limite. Poti opta pentru pungi biodegradabile indiferent de ce afacere ai avea. Acestea sunt confectionate pe diferite dimensiuni. In plus, le putem personaliza cu logo-ul tau, ca sa te bucuri si de un spatiu de promovare inedit si eficient! Mai jos poti afla ce tip de pungi biodegradabile poti achizitiona pentru afacerea ta.

1. Pungi biodegradabile tip maieu. Acestea sunt cele mai cunoscute tipuri de pungi. Au pliuri laterale si sunt foarte incapatoare. Asadar, sunt extrem de folositoare. Chiar si pentru produsele voluminoase! Majoritatea clientilor opteaza pentru pungile tip maieu care pot sustine pana la 3 kilograme. Pot fi folosite pentru magazine mici si aprozare, supermarket-uri, dar si in afaceri mai speciale. De exemplu, le puteti folosi la lansari de produse sau alte evenimente. Acestea se preteaza atat pentru transportul produselor mai mici, dar si produse mari. Sunt ideale pentru orice afacere ati avea!

2. Pungi biodegradabile tip banana. Aceste pungi isi capata denumirea deoarece manerul este taiat direct in folia pungii. Sunt clasicele pungi dreptunghiulare pe care le vedeti, in general, la farmacii. Aceasta forma nu este ideala pentru transportul unor produse foarte grele, de aceea se confectioneaza in dimensiuni mai reduse. Pungile tip banana pot sustine intre 1 si maxim 5 kilograme. Totusi, sunt destul de spatioase si adaptabile. Sunt perfecte si pentru lansari de evenimente, daca doriti sa le oferiti participantilor cadouri sau marturii de dimensiuni reduse.

Orice fel de afacere ati avea, va puteti baza pe Pungescu

Nu numai ca avem cele mai mici preturi de pe piata si cea mai buna calitate. Avem si o experienta impresionanta in spate. Suntem printre primii producatori de pungi biodegradabile din Romania si ne mandrim cu acest lucru. Experienta noastra ne-a ajutat sa optimizam procesul de productie. De aceea, astazi va putem oferi o mare capacitate de productie si o calitate ireprosabila. De la plasarea comenzii si pana la livrarea super rapida, chiar in fata usii. Alegeti calitatea – alegeti pungi biodegradabile de la Pungescu!

Vizualizări: 1,198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: