Puşcărie după ce s-a prostituat cu ştiinţa soţului pentru 16.000 de euro

Tribunalul Gorj a pronunţat sentinţa în dosarul în care o tânără a declarat în faţa judecătorului de caz că s-a prostituat în Italia cu ştiinţa soţului său, un cetăţean albanez cu care a fost arestată preventiv timp de câteva luni, verdictul de acum trimiţându-i din nou după gratii pe amândoi. Ambii au fost acuzaţi de trafic de persoane, la adresa lor fiind formulate şi alte capete de acuzare.

Aurelia Mudăvoiu şi Erjon Lleshi sunt doi tineri care au crezut că fac afacerea vieţii lor dacă „ajută” nişte tinere din Gorj să câştige bani în străinătate prin practicarea celei mai vechi meserii din lume. Ambii şi-au primit acum verdictul, anii de puşcărie pronunţaţi pentru diferitele capete de acuzare fiind contopiţi în pedeapsa cea mai grea, în cazul gorjencei decizia trimiţând-o la închisoare pentru cinci ani şi jumătate, pentru alţi trei ani fiindu-i interzise o serie de drepturi civile. Soţul acesteia va sta la închisoare cu un an mai mult, decizia magistraţilor gorjeni pentru albanez constând în şase ani şi jumătate de închisoare. De la fiecare în parte judecătorul de caz a dispus confiscarea a câte 15.000 de euro, dar şi a unui autoturism Audi A6. Sentinţa nu este una definitivă, putând fi atacată pentru ca procesul să continue la Curtea de Apel Craiova.

Declaraţii care l-au lăsat cu gura căscată pe judecător

Aurelia Mudăvoiu a fost trimisă în judecată alături de soţul său după ce procurorii DIICOT au reuşit să o aresteze preventiv în vara anului trecut, ea rămânând în spatele gratiilor până în luna martie a acestui an. Ca să fie convingătoare în faţa magistratului Alin Nicolescu, aceasta a povestit inclusiv despre sumele pe care le câştiga în Italia prin practicarea prostituţiei, gorjeanca menţionând că nu a obligat pe nimeni să meargă acolo alături de ea, fetele din dosar mergând de bună voie pentru a se vinde. „M-am prostituat şi înainte, dar şi după ce m-am căsătorit”, a declarat femeia pe parcursul audierilor, judecătorul de caz exprimându-şi o curiozitate pe care mai toţi cei din sală o aveau deja la acel moment. „Şi bărbatul îl ţineai acasă ca pe trântor-”, a întrebat magistratul, răspunsul primit fiind categoric. „Da, îl ţineam pe banii mei. Cu acei bani mi-am cumpărat casă la Licurici şi apartament la Bâlteni”, a spus, sec, Mudăvoiu, care a menţionat că doreşte să spună tot adevărul pentru a se asigura că va fi lăsată în libertate. „Le cunosc pe fetele care s-au prostituat, dar nu s-au prostituat pentru că le-am dus eu acolo. Ele au dorit să vină cu mine. Eu lucram acolo, una dintre ele mă ştia şi m-a întrebat dacă pot s-o iau şi i-am spus că nu. Banii i-am făcut de la clienţi, pentru că eram plătită foarte bine. Un client mi-a dat o singură dată 16.000 de euro. I-a scos din contul lui şi i-a pus pe numele meu, apoi altcineva mi-a dat 10.000 de euro. De acolo am banii”, a spus Mudăvoiu pe parcursul audierilor.

FACEBOOK

Fiind tineri, cu bani şi umblaţi prin lume, cei doi inculpaţi din acest dosar, acuzaţi de procurorii DIICOT de strânse relaţii cu mafia albaneză, dar şi cu cea italiană, nu au ezitat să îşi facă fiecare câte un cont pe Facebook. Nu au foarte mulţi prieteni pe acolo, dar pe listele lor se regăsesc destul de multe tinere din Gorj, mai puţin interesate probabil de sentinţa de acum şi mai mult de prietenia cu Aurelia şi „succesul” avut de aceasta in Italia.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: