PUYA – Change Tour 2009 poposeşte în Rovinari

Puya va cânta în această seară în Club XS din Rovinari, concertul făcând parte din cel de-al doilea turneu naţional de cluburi. Pe parcursul a două luni, CHANGE TOUR 2009 se va opri în cluburi din 23 de orase ale tarii, Puya incercand sa convinga publicul prezent la evenimente sa nu mai acorde atentie vedetelor de carton atat de mediatizate in ultima vreme. “Daca publicul nu s-ar mai uita televiziunile nu ar mai acorda atata atentie non-valorilor. Din pacate, in 2009 se pare ca nu mai exista spatiu de mediatizare si pentru oameni cu adevarat valorosi.” (Puya)

In CHANGE TOUR 2009, pe langa celebrele piese lansate alaturi de La Familia, PUYA prezenta si piesele din albumele ROMANISME 1 si 2, avandu-i alaturi pe DJ Grass si DJ Wicked. “O sa fie un party de aproximativ 3 ore unde sper ca ne vom distra impreuna cu publicul.” (Puya)

Una dintre marile surprize ale CHANGE TOUR 2009 este prezenta lui DON BAXTER in calitate de invitat special.
DON BAXTER a acceptat invitatia lui Puya de a-l insoti in toate cele 23 de orase, prezentand piese dintr-un viitor material solo ce urmeaza a fi lansat pe parcursul anului viitor. DON BAXTER se retrasese in ultimii ani in studio alaturi de Smiley si Alex, rezumandu-se la munca de compozitor, textier si producator, postura in care s-a aflat in spatele multor piese de mare succes lansate in ultimii ani. CHANGE TOUR 2009 il va readuce pe scena alaturi de Puya pe unul dintre cei mai experimentati si talentati artisti.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: