Radio Infinit: 12 primării PDL, 53.000 de gorjeni= ZERO lei

Primarii democrat- liberali sunt foc şi pară pe Ion Călinoiu, după ce au văzut că au primit ZERO lei la rectificarea bugetară de marţi. „Ion Călinoiu ar trebui să fie preşedinte doar peste primăriile pentru care alocă bani” spune, supărat, Vasile Vlăduleanu de la Bâlteni, cea mai mare comună a Gorjului. „Am patru consilieri judeţeni din comună şi mi-au adus zero lei” răbufneşte şi Ion Bârcă de la Turburea.

Probabil, Ion Călinoiu s-a gândit că PDL-ul conduce ţara şi vor veni bani prin hotărâri de guvern, atunci când a considerat de cuviinţă că 12 localităţi gorjene, care însumează peste 53 de mii de gorjeni, nu trebuie să primească nici un leu din cele 25 de miliarde de lei vechi ce au fost împărţite marţi. Cele 12 localităţi sunt conduse de primari PDL, iar unii sunt  extrem de supăraţi şi au reacţii virulente la adresa preşedintelului Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu. Vasile Vlăduleanu de la Bâlteni, o comună de aproape 8000 de locuitori.

Vasile Vlăduleanu nici nu vrea să audă de împărţiri de bani pe criterii politice, din punctul lui de vedere ar fi bine ca primarii să fie în afara oricărui partid.

Ion Bârcă, primarul PDL de la Turburea crede că degeaba are 4 consilieri judeţeni din comună.”Sunt numai oameni împotriva proiectelor localităţii. S-a văzut că n-au nicio valoare în Consiliu. Credeam că domnul Călinoiu e şi el om, sunt fără cuvinte…” zice Bârcă, alt primar cu ZERO lei alocaţi.

Liviu Drăgulescu, primarul comunei Licurici, e resemnat, speră ca 2011 să fie unul mai bun decât cel actual.

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: