Rapidist prins cu droguri pe stadionul din Târgu Jiu

Un suporter rapidist a fost depistat ieri la stadionul municipal având asupra lui droguri. Andrei Remus C. are 24 de ani şi este din Timişoara, dar a venit ieri la meciul Pandurii - Rapid ca suporter declarat al echipei bucureştene. Acesta avea o interdicţie de a participa la competiţiile sportive timp de un an, ca urmare a unei abateri mai vechi.

În urma efectuării controlului corporal, acesta a fost depistat având asupra sa, într-un pachet de ţigări, o ţigare al cărei conţinut de culoare maron-verzui, părea substanţă cu efect halucinogen, interzisă de lege.

A fost luată legătura cu lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, iar în urma verificărilor criminalistice efectuate, s-a constatat că substanţa deţinută face parte din categoria drogurilor.   

Tânărului prins cu droguri  i-au fost întocmite acte procedurale premergătoare urmăririi penale de către lucrătorii compartimentului Prevenirea şi Combaterea Criminalităţii  şi un lucrător din cadrul S.C.C.O. Gorj, sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere de droguri pentru consum propriu fără drept, faptă prevăzută de Legea 143/2000 Republicata, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Dosarul cauzei urmează a fi înaintat Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj,  în vederea continuării cu operativitate a  cercetărilor.

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: