Rectificare bugetară până la sfârşitul lunii

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Gorj speră ca în şedinţa din această lună să fie împărţiţi banii alocaţi la rectificarea bugetară. În momentul de faţă, rectificarea se află în dezbatere publică. La nivelul judeţului Gorj, a fost solicitată suma de 11.231 mii lei.

Consiliul Judeţean Gorj aşteaptă banii de la Guvern pentru a-i împărţi în şedinţa de la sfârşitul lunii. În momentul de faţă, rectificarea bugetară se află în dezbatere publică, Guvernul luând această decizie în urma intervenţiei Consiliului Fiscal. „Ştiu că în ultima şedinţă de Guvern s-a discutat despre finalizarea rectificării pe ministere, rectificarea bugetului naţional şi transferarea sumelor rectificate către ministere. A existat şi o intervenţie a Consiliului Fiscal şi de aceea Guvernul a preferat să o pună în dezbatere publică, pe anumite capitole. Să sperăm că până la sfârşitul lunii august se va face rectificarea pe ministere,  iar în şedinţa Consiliului Judeţean din această lună vom putea repartiza banii alocaţi judeţului nostru”, a declarat Mădălina Ciolocoi, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Aceasta a mai precizat că sumele ce urmează a fi primite de la Guvern vor fi repartizate în funcţie de priorităţi. „Guvernul a cerut de la fiecare Consiliu Judeţean situaţia lucrărilor în curs de realizare, situaţia lucrărilor neachitate, situaţia reabilitărilor anumitor obiective de la învăţământ şi sănătate, urmând ca banii să fie repartizaţi în funcţie de priorităţi”, a menţionat Mădălina Ciolocoi. Consiliul Judeţean Gorj a cerut pentru această rectificare suma de 11.231 mii lei.       

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: