Rednic îl trimite pe Anton pe teren la meciul cu Pandurii

Fostul jucător al Pandurii, Paul Anton, transferat recent la Dinamo, va fi pe teren, joi, la meciul din Cupa Ligii. Anton a jucat 3 ani și jumătate la Pandurii, dar astăzi va fi adversarul foștilor săi coechipieri în Cupa Ligii. Pe banca tehnică a pandurilor va lipsi şi antrenorul Edi Iordănescu, suspendat după conflictul de la ultimul meci cu Dinamo, din campionat.

La câteva zile după transfer, mijlocașul de 24 de ani a ajuns din nou la Turnu Severin, fiind în lotul Dinamo pentru meciul cu Pandurii. "Sunt foarte mulțumit că am semnat cu Dinamo. De când m-a sunat domnul Rednic mi-am dat acordul. Știu ce înseamnă Dinamo și voi fi motivat să dau totul și să nu dezamăgesc. Nu vreau să mai vorbesc de Steaua. Consider că cei de acolo nu m-au dorit, așa am simțit. Pentru mine este foarte important că antrenorul m-a vrut și a fost motivul principal pentru care am ales Dinamo. După două antrenamente mi-am dat seama că jucătorii tineri au calitate și au perspectivă. Din afară nu am văzut că echipa este așa de bună", a spus Anton.

Antrenorul Mircea Rednic spune că Anton va fi om de bază la Dinamo: "E un avantaj pentru jucători şi pentru mine că deja ne-am întâlnit, ne cunoaştem (n.r. - cu Pandurii). Cupa Ligii e un trofeu important pentru club, pe care îl tratăm cu seriozitate. Pandurii Târgu Jiu e o echipă foarte bună. Nu îl duc în excursie, el cunoaşte cel mai bine echipa Pandurii. Cred că în scurt timp o să fie jucător de baza la Dinamo. Are ambiţie şi mă bucur că a fost de acord să vină la noi", a spus Mircea Rednic, citat de Dolce Sport.  

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: