Reţinut de poliţişti pentru că se iubea cu o minoră de 14 ani

A fost reţinut de poliţişti pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Este vorba de un tânăr de 22 de ani din Runcu care a fost denunţat la poliţie de mama fetei. Se pare că cei doi tineri aveau o relaţie de aproximativ un an de zile. Tânărul nu neagă relaţia cu minora şi susţine că o iubeşte pe fată şi are de gând să o ia de soţie.

Povestea de iubire dintre doi tineri pare să nu aibă un final fericit. Ea minoră şi elevă de gimnaziu, el cu 8 ani mai mare, s-au cunoscut în urmă cu un an. Tânărul a făcut rost de numărul de telefon al fetei, vorbeau şi se vedeau frecvent, pentru că aceasta mergea la şcoală în apropierea locuinţei lui. Dragostea dintre ei s-a consumat, aceştia întreţinând relaţii sexuale în mod repetat, consimţite şi de minoră.

Tânărul a fost denunţat de mama tinerei, care a aflat de relaţia nepotrivită a fetei sale. „S-au cunoscut acum un an de zile. Au făcut schimb de numere de telefon şi i-a luat minţile. Un copil de 14 ani este foarte uşor de dus cu vorba. Fata s-a îndrăgostit şi am înţeles că în decembrie au avut prima data contact sexual. Este un nenorocit şi nu vreau să-şi bată joc de fata mea. El munceşte cu ziua, iar fata mea e în anul trei la canto, ea cântă muzică populară şi nu vreau să-i stric viitorul. Ea zice că-l iubeşte, dar noi vrem să-l vedem în puşcărie. L-am auzit că vrea să se căsătorească, dar cum să o mărit pe fata de la 14 ani”, povesteşte mama fetei.

Povestea a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Daniel Tică. ”La Secţia 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu s-a prezentat o femeie, din comuna Runcu, care a sesizat faptul că în cursul aceleiaşi zile, fiica sa în vârstă de 14 ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tânăr de 22 ani, din aceeaşi comună. Pe parcursul cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a constatat că tânărul a întreţinut acte sexuale consimţite cu fiica reclamantei, în mod repetat”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

AREST

Magistraţii au stabilit ca tânărul să fie cercetat în stare de arest preventiv şi au emis pe numele său mandat pentru 10 zile

CĂSĂTORIE

Tânărul recunoaşte că are o relaţie cu minora şi că se iubesc, iar tot ce s-a întâmplat între ei a fost cu acordul fetei. Mai mult decât atât acesta este hotărât să se căsătorească cu ea. „Am întreţinut relaţii sexuale pentru că asta am vrut amândoi. Nu am obligat-o. Noi suntem iubiţi. Mama ei mi-a făcut plângere nu ea şi nu ştiu de ce. Eu o iubesc şi vreau să o iau de soţie. Vreau să ne căsătorim”, a declarat tânărul.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: