Romanescu, cetăţean de onoare la Peştişani

Subprefectul de Gorj, Marcel Romanescu, este, de marţi, cetăţean de onoare al comunei Peştişani. Primarul Florin Pavel spune că Romanescu, pe perioada madatului de deputat, a adus fonduri în localitate pentru asfaltări de drumuri, campusul şcolar, reabilitarea şcolilor primare ori alimentarea cu apă. Festivitatea de înmânare a diplomei va avea loc astăzi.

Alte ştiri pe scurt:

Gorj Tv a dăruit cozonaci copiilor cu dizabilităţi

Televiziunea Gorj Tv a oferit ieri cozonaci celor de la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu handicap din Târgu Jiu.

 Cei 58 de copii rezidenţi de la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu handicap din Târgu Jiu s-au bucurat ieri de vizita echipei Gorj Tv care le-a dăruit câte un cozonac la fiecare. „Mulţumim postului de televiziune Gorj TV că s-a gândit şi la aceşti copii. Ei au mai primit daruri şi de la alte instituţii şi persoane fizice, dar orice cadou e bine venit pentru ei“, a precizat Claudia Diaconescu, directorul Complexului. (L.G.)

Poliţişti comunitari şi jandarmii, pe străzi de Revelion

Peste 100 de poliţişti comunitari vor fi la serviciu în noaptea de Revelion. Aceştia vor asigura atât ordinea şi liniştea publică în centrul municipiului şi în zona Parcului Central cât şi siguranţa rutieră pe arterele principale. Nu vor lipsi nici patrulele din zona Gării şi Autogării. De asemenea, peste 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj vor lucra în noaptea de Revelion în Târgu Jiu, Motru, staţiunea montană Rânca şi comuna Roşia de Amaradia (D.M.) 

)

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: