Romanescu, discuţii secrete cu Mişcarea Populară

Liberalul Marcel Romanescu a declarat vineri la Radio Infinit că "normal ar fi fost ca aceste discuţii să rămână secrete", făcând referire la negocierile pe care le-a purtat pentru a prelua Partidul Mişcarea Populară în Gorj.

Preşedintele PMP de la Dolj, Gelu Vişan, a fost cel care a dezvăluit că a fost asasinat cu telefoane atât de Liviu Andrei, cât şi de Marcel Romanescu, chiar dacă amândoi declarau în presă că sunt curtaţi de noua formaţiune. "Domnul Vişan mi-a dat cel puţin tot atâtea telefoane câte i-am dat şi eu lui. Oricum, nu au fost prea multe", a precizat Romanescu.

„Politic îi pot înţelege, ca oameni nu-i pot înţelege. Dar, politic îi pot înţelege, pentru că atâta timp cât eu de o lună afirm că doresc să rămân în cadrul Partidului Naţional Liberal, normal că nu se aşteptau la un răspuns afirmativ. Probabil că dânşii, ca să îşi întărească poziţia, să mă fi băgat în discuţia respectivă”, a spus Marcel Romanescu.

Pentru că Vişan a mai spus că a rămas siderat de insistenţa lui Liviu Andrei, dar că discuţiile cu Marcel Romanescu a fost de ţinută, acesta din urmă a tras concluzia că PMP îşi menţine porţile deschise pentru el. Fostul democrat-liberal, în prezent membru PNL, a adăugat că totuşi, corectura pe care Vişan a făcut-o la final, a clarificat câteva lucruri. „Nu cred că are ceva să-mi impute. Înţelegerea era ca discuţiile să rămână secrete, eu mi-am respectat înţelegerea până la final, nu am dat nici nume, nici detalii despre discuţiile pe care le-am avut. Eu mi-am respectat înţelegerea, normal şi decent era ca şi dânşii să se comporte în acelaşi mod”, a mai spus Romanescu.

Întrebat dacă îşi doreşte o colaborare cu Mişcarea Populară, Romanescu a dat un răspuns interesant: „La adresa mea nu am văzut că a venit cineva cu acuzaţii, în afara faptului că am insistat cu telefoanele. V-am spus, nu am insistat. Precizarea aceea de la final cred că a fost edificatoare pentru persoana mea. Atâta timp cât au spus că sunt o persoană onorabilă şi că mă vor aştepta ulterior în construcţia acestei Mişcări Populare, înseamnă că au lăsat uşa deschisă pentru Marcel Romanescu”.

Cert este că liderii Mişcării Populare au spus în cadrul vizitei făcute joi la Târgu Jiu că Liviu Andrei şi Marcel Romanescu sunt cei care îi asasinează cu telefoanele, nicidecum nu sunt curtaţi, aşa cum declară ei prin presă.

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: