Romanescu, singurul candidat la şefia ITM Gorj

Concursul pentru ocuparea funcţiei de director în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj începe mâine cu un singur candidat. George Romanescu, actualul director spune că va participa la concurs cu încrederea că va câştiga postul şi pentru perioada următoare. Simona Dumitraşcu va susţine şi ea concurs pentru funcţia de director adjunct pe 28 decembrie.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a scos la concurs funcţia de inspector şef în cadrul ITM Gorj. Mâine are loc prima probă a concursului. George Romanescu, actualul inspector şef, a declarat că va participa la concurs şi este aproape sigur că va câştiga. „Lucrez de 12 ani în instituţie, merg pregătit să câştig. Mi-am pus la punct toată bibliografia însă experienţa îşi va spune cuvântul. Din câte ştiu eu nu am contracandidaţi”, a declarat George Romanescu. Situaţia de <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la ITM Gorj este similară celei de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj şi asta pentru că fostul inspector şef, Traian Pătrăşcoiu, are hotărâre judecătorească de revenire pe funcţie. Deosebirea este că, potrivit lui George Romanescu, Pătrăşcoiu are hotărâre de revenire pe o funcţie care este neconstituţională. „Domnul Traian Pătrăşcoiu are hotărâre de revenire pe o funcţie care nu mai există, funcţia de director coordonator este neconstituţională, potrivit legii. Din câte ştiu eu, el nu o să participe la concurs”, a declarat George Romanescu.

Funcţia de inspector şef adjunct ocupată de Simona Dumitraşcu este şi ea scoasă la concurs de ANFP în data de 28 decembrie.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: