RoRec îţi ridică deşeurile electronice de acasă

Gorjenii vor beneficia de un nou serviciu de colectare gratuită de la domiciliu a deșeurilor electrice și electronice (DEEE) grele sau voluminoase, începând cu luna august 2013. Acesta este pus la dispoziţia cetăţenilor de Asociaţia RoRec împreună cu Primăria Târgu Jiu.

Deșeurile electrice vor fi preluate gratuit de la domiciliu în ultima zi de sâmbătă a fiecărei luni, pe bază de comandă telefonică. Pentru programarea transportului gratuit de la domiciliu, cetăţenii sunt invitaţi să sune la numerele de telefon 0756-026.814, apelabil cu tarif normal, de luni până sâmbătă, între orele 9.00-17.00 şi 0800-444.800, apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, 7 zile din 7, în intervalul orar 9.00-17.00.

Cu acest serviciu gratuit, Asociația RoRec, împreună cu Primăria Târgu Jiu, îşi propun să vină în sprijinul cetăţenilor care doresc să se debaraseze de aceste deşeuri voluminoase, fără a mai fi nevoiţi să aştepte acţiunile de colectare a deşeurilor electrice din cadrul campaniei “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare”. Prima colectare din cadrul acestui serviciu va avea loc sâmbătă, 31 august 2013.

“Aşa cum gunoiul menajer nu îl depozităm în case, la fel nici deşeurile electrice nu ar trebui păstrate ori aruncate la întâmplare. Prin acest nou serviciu de preluare gratuită de la domiciliu, Asociaţia RoRec şi Primăria Târgu Jiu oferă practic cetăţenilor încă o modalitate prin care se pot debarasa corect şi responsabil de deşeurile electrice şi electronice, al căror loc este la fabrica de reciclare”, a declarat Alexandra Arnăutu, manager regional al Asociaţiei RoRec. (P.R.)

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: