Rotaru cere să fie exclus din PSD

Marian Rotaru, vicepreşedinte al PSD Gorj, a solicitat ieri să fie exclus din rândul social democraţilor. Acesta îşi motivează solicitarea prin faptul că, deşi şi-a anunţat încă din anul 2008 intenţia de a fi desemnat candidat pentru un mandat de deputat, conducerea organizaţiei judeţene a PSD susţine persoane care nu se bucură de apreciere şi notorietate.

Vicepreşedintele PSD Gorj şi-a depus solicitarea în scris la Organizaţia Judeţeană a PSD Gorj şi spune că se simte ca un jucător care este foarte bun la antrenamente, dar la jocul oficial intervine cineva pe lângă antrenor şi nu mai este băgat în teren. „Am solicitat oficial să îmi fie retras sprijinul politic. Motivez solicitarea mea prin faptul că, deşi mi-am anunţat încă din anul 2008 intenţia de a fi desemnat candidatul partidului pentru un mandat de deputat şi am primit garanţii în acest sens din partea conducerii organizaţiei, conducerea organizaţiei judeţene a partidului a nominalizat şi a susţinut pentru a fi desemnaţi candidaţi pentru mandatele de deputaţi şi senatori unele peroane care nu se bucură de apreciere şi notorietate în comunităţile din colegiile pe care au fost desemnaţi să candideze, zădărnicind astfel intenţia mea serioasă de a candida”, spune Marian Rotaru.

Vicepreşedintele PSD Gorj spune că înainte de a lua această decizie a avut şi o discuţie personală cu conducerea organizaţiei. „Nimic din ceea ce mi s-a promis nu s-a realizat până în prezent şi mai mult decât atât, candidatura domnului Ion Ciocea s-a dovedit a fi un joc murdar”, a adăugat Rotaru.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: