S-au bătut în curtea Poliţiei!

Crasna pare să fi devenit o comună destul de violentă în ultima vreme, după bătăile din ultima vreme produse între diferiţi tineri, acum având loc un nou scandal chiar în curtea Poliţiei din localitate.

Duminică seara târziu, aproape de miezul nopţii, la sediul postului local proprietarul unei maşini a venit pentru a se plânge de faptul că persoane necunoscute i-ar fi distrus luneta la maşină şi el nu ştie nimic. I-a adus ca martori pe alţi cinci amici de-ai săi şi, în timp ce aşteptau cu toţii să dea declaraţii, la Poliţie a venit şi un tânăr de 31 de ani din Novaci, care dorea să depună plângere împotriva a doi indivizi care se aflau în grupul celor cinci.

Ce a urmat aici nici poliţiştii nu au înţeles în primă fază, ei fiind nevoiţi să intervină în forţă pentru a pune capăt unei bătăi ce risca să se generalizeze în curtea postului de poliţie. „În aceste împrejurări, în curtea interioară a subunităţii, a izbucnit un nou conflict între L.N. şi cei doi tineri pe care intenţiona să îi reclame pentru infracţiunea de lovire, respectiv Î.N. şi Î.C.G.. Întrucât tinerii de 27 şi 22 de ani au exercitat acte de violenţă împotriva lui L.N., poliţiştii, împreună cu un jandarm din cadrul I.J.J. Gorj, au intervenit prompt, imobilizându-i pe cei doi suspecţi ai agresiunii. Urmare a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au emis pe numele suspecţilor Î.N. şi Î.C.G., ordonanţe de reţinere pe o perioadă de 24 ore, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice şi lovire sau alte violenţe”, a menţionat ieri IPJ Gorj.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: