Să intre shooterul !

Nikolic îi pregăteşte debutul lui Darko Vujacic la Miercurea Ciuc. Jucătorul de 33 de ani sosit de la Piteşti e recunoscut ca un aruncător excelent de 3 puncte, capitol la care Energia a suferit mult în primele meciuri oficiale.

Energia a trecut peste eşecurile din Cupă printr-o victorie cu CSU Sibiu în prima etapă a sezonului regulat. Nikolic şi compania nu concep să rateze victoria nici la Ciuc înainte de vizita Timişoarei la Tg-Jiu.

Vujacic, gata de joc

Energia a decis să renunţe la uriaşul Rashaad Singleton şi l-a adus în schimb pe Darko Vujacic. Un jucător diferit ca profil dar unul de care gorjenii aveau neapărată nevoie. Vujacic nu e considerat un jucător grozav dar excelează la aruncări. Privit ca un veritabil shooter, Vujacic îşi va face debutul sâmbătă la Miercurea Ciuc. „Începând cu partida de la Ciuc va juca și Vujacic, un jucător cu o vastă experiență, care ne va ajuta foarte mult în ofensivă. Am câștigat cu Sibiu, trebuie să câștigăm și la Miercurea Ciuc și apoi vom vedea ce vom mai face în viitor”, spune Nikolic care a fost foarte mulţumit de jocul lui Steffel contra sibienilor. Cehul a marcat 20 de puncte şi a reuşit un double double. „Am jucat cu un singur pivot, asta e, dar Steffel a făcut-o foarte bine, a înscris 20 de puncte și a jucat un baschet serios, a făcut și recuperări pentru double-double”, mai spune Nikolic.

92 – 78: este scorul cu care Energia a câştigat meciul din Cupă contra celor de la Miercurea Ciuc. Darby a marcat atunci 32 de puncte

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: