Salariații ISU Gorj, păcăliți de un fals avocat

Un bărbat de 31 de ani care se prezenta ca fiind avocat s-a ales cu dosar penal pentru înșelăciune, după ce i-a determinat pe salariații Inspectoratului de Situații de Urgență Gorj să ajute o persoană în baza unor informații neadevărate.

“Politisti din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizati de ISU Gorj, cu privire la faptul că la data de 17 aprilie a.c., o persoană necunoscută care s-a recomandat că fiind "avocatul Simionescu" ar fi indus in eroare mai mulți lucrători din cadrul ISU Gorj, solicitând și ulterior obținând sprijin financiar în valoare de 1.000 lei pentru o persoană prezentată în mod ireal ca având o situație materială precară și suferind de diverse afecțiuni medicale”, arată un comunicat al IPJ Gorj.
Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune, fiind un bărbat de 31 de ani, din comuna Rădoiești, județul Teleorman. Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Prejudiciul a fost recuperat. Persoana care fusese ajutată de salariații ISU, Mariean Roberto Nelu (foto), a fost văzut jucând banii la mașinuțe.

Vizualizări: 3,488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: