Sârbul Jovan Djurasevic va semna miercuri cu CSM Târgu Jiu

Intrarea echipei de baschet a CSM Târgu Jiu în grupa valorică B a Ligii Naţionale de baschet a grăbit lucrurile în ceea ce priveşte transferurile. Jucătorul sârb aflat de săptămâna trecută în probe la CSM, Jovan Djurasevic, va semna miercuri contractul cu clubul din Târgu Jiu.


Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, a declarat că jucătorul sârb aflat în probe la echipa de baschet a CSM va semna miercuri contractul cu formaţia gorjeană.  Antrenorul Claudiu Alionescu a dorit să îl vadă la lucru timp de o săptămână înainte de a semna contractul: „Acum suntem în tratative avansate cu un jucător străin, sârbul Jovan Djurasevic, care este în probe de câteva zile la Târgu Jiu. Suntem aproape de a finaliza şi actele şi va face parte efectiv din lotul nostru. El poate juca pe poziţia 1-2, dar mai mult pe poziţia 1”.

Tot în probe este şi un jucător american, pentru poziţia de pivot, care ar putea semna şi el contractul în zilele următoare: „De luni a ajuns la echipă şi americanul Xavier Williams, un jucător de poziţia 4-5 , un jucător atletic care a venit aici pentru a fi verificat câteva zile şi apoi vom vedea dacă vom încheia o colaborare cu el”.

Galerie foto


Vizualizări: 727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: