Şase lucruri pe care nu ar trebui să le faci înainte de sex

Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când te așteaptă o noapte nebună. La unele dintre ele nici nu te-ai fi gândit. Iată care sunt:

Nu lua medicamente pentru tratarea congestiei nazale. Ele au rolul de a usca membrana mucoasei dar pot duce la uscarea altor părţi ale corpului, în special vaginul, potrivit ginecologului Nicole E. Williams.

Nu mânca condimentat. “Mâncarea poate afecta mirosul şi gustul vaginului”, susţine Kathryn Boling, medic de familie la Centrul Medical Mercy din SUA. Alimentele precum ar fi ardeii iuţi pot provoca o stare persistentă de flatulenţă şi balonare. Un lucru mai rău în acest context, este că reziduul de pe mâini şi din gură poate conduce la apariţia unei senzaţii de arsuri în zona genitală în timpul sexului oral.

Nu face exces de alcool. Consumul moderat te poate stimula sexual, dar excesul îţi poate amorti simţurile. Potrivit unui studiu efectuat la Universitatea Missouri din St. Louis, bărbaţii, consumatori de alcool, au avut dificultăţi în atingerea orgasmului şi s-au confruntat cu ejaculări întârziate în timp ce femeile au nevoie de extra stimulare în această privinţa. 

Nu folosi periuţa de dinţi electrice. Nu te așteptai, dar să știi că folosirea unei periuţe de dinţi electrice şi a unei ape de gură pe baza de alcool te poate face mai susceptibilă în a contracta o boală transmisă pe cale sexuală.

Dacă eşti una dintre femeila care preferă să îşi îndepărteze părul pubian, este bine să te epilezi cu o noapte înainte de sex pentru a-i oferii pielii tale oportunitatea de a se vindeca. 

Ideea unui preludiu cu ciocolată poate este atractivă în timpul preludiului, dar infecţia de drojdie de după nu prea. “Utilizarea oricărui aliment care conţine zahăr ca lubrifiant (intenţionat sau nu) poate cauza o infecţie de drojdie (precum candidoza), având în vedere că zahărul susţine înmulţirea necontrolată a acesteia”, susţin medicii.

Vizualizări: 3,106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: