Scandal cu dosare penale

Doi tineri din Mătăsari de 21 respectiv 22 s-au ales cu dosare penale după ce s-au bătut într-un bar din localitate. Polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 și când s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că între cei doi tineri a avut loc un conflict spontan.

Pe parcursul conflictului, tânărul de 21 de ani l-a lovit pe celălalt cu un obiect din lemn, după care a fugit de la faţa locului. Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit pe numele suspectului agresiunii dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi port, fără drept, în loc public, al unui obiect confecţionat pentru lovire.

Totodată, având în vedere că la acel bar nu a fost asigurată, prin personal propriu ori specializat, ordinea publică, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit pe numele administratorului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. (A.F.)

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: