Scot Vasluiul din cursa la titlu ?

Pandurii ar putea decide noua campioana! Daca Vasluiul nu bate joi la Tg Jiu, titlul va merge aproape sigur la CFR Cluj. „Nu ne intereseaza pe noi nici unu la suta cine ia titlul, vrem doar sa castigam meciul cu Vaslui”, spune Grigoras.

După ce au învins rând pe rând pe CFR Cluj, Steaua sau Rapid, pandurii vor să le dea lovitura decisivă şi celor de la Vaslui. Orice alt rezultat în afara victoriei la Tg Jiu îi scoate pe oamenii lui Porumboiu din lupta la titlu.

Arbitri în lupta pentru coroană

Cu 4 etape înainte de final, CFR-ul lui Andone e mare favorită la titlu. De altfel, dacă clujenii au învins aseară în derby-ul cu „U”, lupta e ca şi încheiată. Vasluiul mai speră să-i prindă din urmă pe ceferişti dar pentru asta are nevoie de victorie la Tg Jiu. Adică locul unde au pierdut atât CFR cât şi Rapid iar Dinamo şi Steaua au luat doar câte un punct. „În acest moment Vaslui joacă cel mai bine. Au jucători cu calitate superioară altor echipe. E o echipă solidă în care s-a investit enorm an de an, n-au reuşit să câştige niciun trofeu, sunt avizi după un trofeu. Au investit foarte mulţi bani, poate mai mult decât Steaua. Anul trecut au pierdut la mustaţă campionatul, au pierdut şi Cupa României, s-au apropiat foarte mult de trofee, din păcate pentru ei nu au reuşit. Au avut neşansă pe final, acum sunt la trei puncte de lider şi vă daţi seama că mai sunt patru etape şi 12 puncte puse în joc şi le vor pe toate pentru a spera la titlu. E îndreptăţit după cum au jucat anul acesta şi ce echipă au”, spune Grigoraş care nu le va face însă nicio concesie lui Wesley şi compania. „Nu mă interesează cine câştigă titlul sau cine iasă pe locul doi şi merge în Champions League. Nu am nicio preferinţă, nu sunt suporter al niciunei echipe în afară de Pandurii, nici măcar 1% nu-mi doresc să câştige o echipă sau alta. Aşa că singurul gând al meu e ca echipa să se prezinte bine şi să câştige cu Vaslui.”

Speriat de forţa Vasluiului !

Grigoraş a rămas impresionat de forţa de joc a vasluienilor din ultimele etape. Trupa lui Inacio are cinci victorii consecutive în campionat şi un total 13 goluri marcate în aceste jocuri. Chiar în ultima etapă, Wesley, Adailton şi compania au spulberat cu 4-0 pe Gaz Metan Mediaş. „Ne aşteptă un meci extraordinar de greu cu Vaslui, i-am văzut cu Gazul, unde au făcut o demonstraţie de fotbal care te pune pe gânduri. Bine, nu era nevoie de acest meci ca să mă edific asupra valorii şi forţei de joc a Vasluiului, o echipă cu compartimente echilibrate, cu un atac letal. Nici nu ştii pe cine să marchezi, unele echipe îşi iau măsuri pentru Wesley, dar apare Adailton, Temwanjera, Sânmărtean, Stanciu sau N’Doye. Jucători foarte buni, o echipă ce trebuie respectată. Poate meciul cu Gazul i-a pus pe gânduri pe băieţii noştri, aşa că sunt sigur că vom avea o atitudine pozitivă la meciul cu Vaslui. Sper să câştigăm, sper că nu vom pierde, am convingerea că nu vom pierde”, mai spune antrenorul pandurilor.

3-2 pentru Vaslui a fost rezultatul meciului din tur. Pandurii au egalat atunci în minutul 90 dar au pierdut în prelungiri !

„Mă aştept la un joc în care echipa cea mai bună să fim noi. Ar fi păcat ca pe ultima sută de metri să pierdem din acest parcurs.”              

Petre Grigoraş

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: