Şedinţă extraordinară pentru debarcarea lui Fugaru

Social-democraţii ii pregatesc din nou, debarcarea viceprimarului Ion Fugaru, din fruntea Primariei Târgu Cărbuneşti. Astăzi la ora 14.00 are loc o şedinţă extraordinară venită în urma depunerii unei cererii de revocare a hotărârii prin care Fugaru a fost pus viceprimar.

10 consilieri au semnat cererea de revocare din functie a lui Fugaru, iar astăzi va avea loc şedinţa extraordinară. “Într- adevăr 10 consilieri au depus o cerere de schimbare a lui Fugaru din funcţia de vicepreşedinte, vedem însă mâine ce va fi în urma votului consilierilor“, a declarat Iuliu Călina, consilier local în cadrul Primăriei Cărbuneşti. Acestă sarcină le-a fost trasată social-democraţilor de la Cărbuneşti, de preşedintele Consiliului Judeţean, după ce între Călinoiu şi Fugaru au apărut mai multe scandaluri.

Ion Fugaru spune că nu îi este frică de şedinţa de astăzi, şedinţă care este pusă la cale de mult timp. ”Consilierii care vor vota hotărârea de schimbare a mea din funcţie, nu ma schimbă pe mine, ci electoratul din Cărbuneşti care m-a votat şi a avut încredere în mine. Nu ştiu ce se va întâmpla astăzi, dar vom vedea cine va râde mai bine la urmă, eu nu pot să mă pronunţ de acum“, a declarat viceprimarul Ion Fugaru.

Social democraţii consideră că această schimbare este necesară deoarece PSD are mai mulţă consilieri decât PRM, motiv pentru care îşi revendică această funcţie fără să ţină cont de votul pe care şi l-au exprimat oamenii.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: