Șef nou la căminul Suseni. Tătaru își face cabinet

Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj are un nou director. Psihologul Beniamin Stoichin (foto) a preluat interimar frâiele unității după ce Tiberiu Tătaru, fostul director, a demisionat din funcție. 

Tiberiu Tătaru a părăsit căminul de bătrâni Suseni încă de la începutul lunii decembrie. Conducerea DGASPC Gorj a numit un director interimar, iar postul urmează să fie scos la concurs. ”Domnul Tătaru a făcut o încetare a contractului individual de muncă prin acordul părților. Am numit un director temporar, un psiholog în care eu am încredere că își va face treaba bine acolo. Stoichin Beniamin este un om competent, în care am mare încredere. Lucrează de 15 ani la Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni”, a declarat Laurențiu Diaconescu, directorul DGASPC Gorj.

Tiberiu Tătaru spune că a luat această decizie pentru că are alte planuri în ceea ce privește cariera profesională, chiar și cea politică. Tătaru este membru PSD. De asemenea, fostul director al căminului de bătrâni de la Suseni este și președinte al Colegiului Fizioterapeuţilor Gorj. ”Îmi doresc să fac altceva, să profesez în alt domeniu. Chiar și în plan politic. Nu e vorba de a pleca la alt partid. Am fost, sunt și voi rămâne membru PSD. Am început să mă ocup mai mult de colegiul la care sunt președinte, sunt realizat pe plan profesional. O să îmi deschid și un cabinet privat în Târgu Jiu, pot să fac lucrul acesta în paralel. Va fi pe meseria mea, de fizio-kinetoterapie. Mă considerat realizat din punct de vedere profesional”, a explicat Tiberiu Tătaru.

Vizualizări: 1,112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: