Şefii din CE Craiova, Directoratul Complexului Oltenia

Constantin Bălăşoiu, director general, Laurenţiu Ciurel director la Divizia Energetică, Vasile Ogârlaci la Divizia Minieră, Sorin Alecu la Divizia Strategie - Dezvoltare şi Veronica Nica la Direcţia Economică. Aceasta este echipa de conducere a Complexului Energetic Oltenia. Interesant este că aceasta coincide cu cea Complexului Craiova. Laurenţiu Ciurel a declarat ieri la Radio Infinit că lista va fi oficială atunci când va fi votată de Consiliul de Supraveghere. Gavril Baican, membru în Consiliul de Supraveghere, nu a dorit să comenteze pe baza numelor apărute în presă, însă a menţionat că Bălăşoiu a avut sarcină de a-şi face echipa şi imediat după înregistrarea companiei la Registru Comerţului îşi vor da votul. Dacă PSD a obţinut un post în conducerea CE Oltenia, nu la fel se poate spune şi de la PNL Gorj. Supărarea liderului liberal este evidentă, Dian Popescu declarând ieri la Radio Infinit că Nica, Alecu şi Bălăşoiu sunt navetişti şi ar trebui să rămână la Craiova să dezvolte complexul energetic de acolo. Popescu spune că nu-l cunoaşte nici pe Bălăşoiu, nici pe Ogârlaci, pe care nu-i consideră profesionişti. „I-ar fi greu domnului Bălăşoiu să facă naveta la Târgu Jiu. Ar trebui ca domnul Bălăşoiu să rămână la entitatea pe care o conduce, să se ocupe de CE Craiova, să o modernizeze, o aducă la nivelul complexurilor din Gorj şi în Gorj vom găsi un specialist. Domnul Ogârlaci e un navetist de la Craiova. Avem specialişti în Gorj. Dl Ogârlaci să conducă Direcţia de minerit din Craiova dacă au cărbune. Domnul Ogârlaci nu este un specialist, clar. Nu vreau să comentez prea mult pentru că nu ştiu dacă aceasta este conducerea. Aşteptăm ceva oficial“, a spus supărat Dian Popescu. Între timp, Laurenţiu Ciurel se oferă să-i dezvăluie performanţele lui Ogârlaci. Laurenţiu Ciurel confirmă lista. „Această listă va fi sută la sută adevărată în momentul în care apare decizia Consiliului de Supraveghere. Până atunci e doar o propunere făcută ministrului. Aşteptăm. Director general, domnul Bălăşoiu, doamna Nica la Direcţia Economică, Divizia de dezvoltare domnul Sorin Alecu. Toţi sunt de la CE Craiova. Îl cunosc bine pe domnul Ogârlaci a fost mulţi ani director în Gorj, chiar înainte de revoluţie, la cariera Poiana“, a declarat Ciurel. Între timp, Laurenţiu Ciurel se oferă să-i dezvăluie performanţele lui Ogârlaci. „Dacă nu înţelege (n. red. Dian Popescu) o să-i explic eu. Eu am o părere foarte bună despre domnul Ogârlaci. Numai cuvinte bune“.

SUPĂRĂRI

Supărat este şi secretarul general al FNME, Gheorghe Etăgan, care îi întreabă pe liderii USL Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu, dacă Gorjul nu avea specialişti pentru conducerea companiei energetice.

CINE SUNT

Practic, toată conducerea CE Craiova trece în fruntea CE Oltenia. Veronica Nica este director economic la CE Craiova, Vasile Ogârlaci, director tot la Craiova, şi se pare vecin de cartier cu primarul Florin Cârciumaru.

SUPRAVEGHERE

Cei care îşi vor da votul pentru această conducere sunt: Marian Viorel, Marian Untescu, Dan Nicolae Gherghelaş, Gavril Baican, fostul director SNLO, directorul Metrorex Gheorghe Udrişte, originar din judeţul nostru, şi reprezentanţii Fondului Proprietatea Radu Florescu și Daniel Naftali. 

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: