Selecţie la Aparegio pentru un post de administrator

Societatea Aparegio a demarat procedura de selecţie pentru desemnarea unui nou administrator. Postul de membru în cadrul Consiliului de Administraţie al furnizorului regional de apă şi canal a rămas liber după demisia lui Ion Popescu, fostul director al unităţii.

Conform anunţului postat pe site-ul unităţii, cei care vor postul de administrator trebuie să depună dosarul de înscriere la concurs la sediul Aparegio până la data de 26 iunie, orele 13. „Nu ştiu dacă a fost depus vreun dosar. Nu sunt implicat în selecţia aceasta. Este o comisie de selecţie, din partea fiecărui acţionar este un reprezentant. Au ales un preşedinte”, a spus Traian Pătrăşcoiu, directorul general al societăţii Aparegio. 

Selecţia candidaţilor se va realiza prin parcurgerea a două etape. În data de 29 iunie, comisia va verifica îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de către candidaţi iar candidaţii vor afla telefonic dacă au fost admişi pentru proba următoare, cea a interviului. Rezultatul selecţiei va fi afişat pe site-ul unităţii până la data de 1 iulie 2015.

În 2013, fostul director al Aparegio, Ion Popescu, declara că un membru în CA-ul Aparegio este remunerat pentru participarea la o şedinţă lunară cu 15% din salariul directorului general. Pătrăşcoiu încasează lunar un salariu brut de 7500 lei.

Din Consiliul de Administraţie al Aparegio mai fac parte: Ilie Vlădoescu, Tiberiu Albu, Marius Ionescu, Ilie Schintee, Marian Lumezeanu şi Marian Spiroiu.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: