Servicii alternative la Omegle cu și fără plată

Video chat-ul anonim Omegle este primul chat roulette din lume. Acesta a fost lansat pe 25 martie 2009 de către Leif K-Brooks, un adolescent american de doar 18 ani iar la o lună mai târziu număra deja 150.000 de vizite.

Astăzi Omegle este una dintre cele mai cunoscute platforme de chat roulette anonim de pe glob iar în ultima vreme s-a bucurat de o creștere a popularității în timpul epidemiei de coronavirus la nivel mondial. Dacă înaintea epidemiei numărul de persoane conectate la orice oră era în jur de 15.000, acum norma este undeva pe la 30-35.000 de utilizatori online la orice oră te conectezi. 

Caracteristici de bază Omegle:

 • platforma este gratuită și nu necesită nicio înregistrare

• toți utilizatorii pot folosi mesaje scrise sau video chat

• are secțiuni separate pentru chat cu conținut de adulți sau cel neverificat și accesibil tuturor

• beneficiază de căutare după hobby-uri, precum și setări de limbă de comunicare

• oferă și un chat pentru studenți

Cam la asta se rezumă Omegle, ceea ce pentru publicul contemporan nu este chiar suficient. De aceea, mulți folosesc serviciile alternative iar acum îți vom prezenta care sunt acestea. 

Cele mai bune servicii alternative la Omegle cu plată

 1. Camsurf. Video chat cu anumite opțiuni cu plată. Chat-ul între două persoane este gratis, însă dacă vrei să folosești toate opțiunile atunci trebuie să te abonezi la Camsurf-Plus. Poți să activezi abonamentul pentru o săptămână sau o lună. Dacă vrei și opțiunea Back to Chat (posibilitatea de a comunica cu un utilizator cu care ai vorbit deja altă dată) atunci trebuie să o activezi separat.  

 2. OmegleAlternative. În multe aspecte se aseamănă mai mult cu o rețea socială inovatoare de întâlniri video și nu pare un simplu chat roulette. Site-ul facilitează comunicarea între bărbați și femei cu scopul de a lega prietenii și relații. Toate conturile feminine sunt verificate, așa că posibilitatea de a da peste un profil fals sau un robot sunt minime pe OmegleAlternative. Cel mai important lucru este că poți încerca toate opțiunile site-ului https://omeglealternative.com/ro gratis pe durata perioadei promoționale, iar apoi poți decide dacă ești dispus să plătești pentru acest serviciu. 

 3. ChatRandom. Acest site ar trebui de fapt să fie clasificat ca platformă gratis deoarece majoritatea opțiunile nu necesită plată. Funcționalitatea de chat roulette și camerele de chat nu necesită nici plată și nici înregistrare. Totuși, dacă vrei să intri pe un chat separat cu fete atunci ai nevoie de acces premium. La fel ca și Camsurf, ca să poți vorbi cu o persoană cu care ai vorbit deja în trecut trebuie să plătești.  

4. Chatspin. În general, acest video chat este asemănător celorlalte menționate mai sus. Formatul clasic de chat roulette este disponibil gratuit și site-ul îți permite de la început să-ți setezi sexul. Cu toate astea, trebuie să plătești dacă vrei să beneficiezi de setări avansate de căutare și extra opțiuni. Abonamentul Chatspin PLUS poate fi activat pentru o săptămână sau o lună și include opțiunile menționate și mai sus de a comunica din nou cu persoane cu care ai vorbit deja pe chat. 

Cele mai bune servicii alternative la Omegle fără plată

 1. ChatRoulette. Serviciul alternativ cel mai asemănător lui Omegle. ChatRoulette este o platformă clasică de chat roulette care te conectează aleator cu persoane necunoscute. Setările de căutare de aici sunt sărace și pe deasupra publicul s-a dispersat spre alte servicii din cauza calității slabe de moderare. Însă odată cu modernizarea site-ului și îmbunătățirea serviciului de moderare din anul 2020 s-a produs un nou interes în această platformă. ChatRoulette deține și opțiunea de conferințe video, lansată de curând.  

2. OmeTV. Video chat anonim complet gratuit cu filtre de sex și locație. Poți să indici sexul tău și locația geografică în care te afli iar sistemul îți va căuta cele mai potrivite persoane cu care să comunici. Site-ul beneficiază și de funcții interesante precum traducere automată la mesajele scrise în timpul chat-ului, ceea ce este foarte folositor atunci când comunici cu persoane din alte țări. Nu este nevoie să te înregistrezi și poți să folosești serviciul și prin aplicația de iPhone sau Android.  

3. ChatAlternative. O alternativă de bază la Omegle ce pare a fi o copie fidelă la OmeTV. Marea diferență este cea de design al site-ului. Funcționalitatea este identică: filtre pentru sex și locație, traducere automată la mesaje. Nu este nevoie să te înregistrezi și poți descărca aplicația mobilă pe telefon.

4. Shagle. Încă o versiune populară de video chat anonim. Funcțiile de bază pe Shagle sunt gratis. Poți să-ți setezi sexul și să cauți persoane potrivite cu care să vorbești fără restricții. Totuși, platforma nu este gratuită întru totul. Unele extra opțiuni sunt disponibile doar după ce te-ai înregistrat și ai plătit pentru un cont premium. În acest fel poți folosi un filtru de locație superior, ai posibilitatea de a face cadouri virtuale și poți comunica din nou cu persoane cu care ai mai vorbit în trecut. Pe lângă asta, accesul premium blochează afișarea anunțurilor publicitare.

Cum să alegi între serviciile alternative la Omegle cu plată și cele gratis?

Dacă tot ce te interesează este să încerci formatul de video chat și să comunici cu persoane necunoscute, atunci serviciile gratuite de chat roulette sunt cele mai bune. Opțiunile întâlnite pe aceste platforme sunt mai mult decât suficiente. Pe lângă asta, majoritatea nu necesită înregistrare pe site. Pur și simplu navighezi la site, apeși pe câteva butoane și în câteva secunde te conectezi la o conversație cu o persoană necunoscută. Unele platforme oferă și căutarea după sex și locație gratis.

Dacă totuși vrei mai multe funcționalități și șansa de a lega prietenii adevărate atunci ar fi cazul să consider serviciile cu plată. Opțiunile premium oferite de aceste platforme te ajută să cunoști persoane care întâlnesc criteriile tale și care îți pot devenii prieteni sau chiar mai mult decât atât. 

Pe lângă asta, platformele de video chat cu plată au servicii de moderare excelente deoarece își permit să angajeze profesioniști care au grijă de site și utilizatori. Prin urmare, șansele de a da peste conturi false, publicitare, roboți sau escroci sunt minime. Dacă ai folosit vreodată chat roulette gratis știi la ce ne referim!

Tu decizi dacă vrei să folosești opțiunile premium cu plată, însă din ce am observat pe această piață reiese că odată ce te-ai bucurat de ele nu te grăbești să te întorci la variantele gratis.

Vizualizări: 2,618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: