Sfaturile Elenei Mosor pentru „lupii tineri” din PSD Gorj

Elena Mosor, unul din cei mai vechi primari PSD, nu vede cu ochi buni conflictul dintre „lupii tineri” şi seniori la nivelul organizaţiei de la Gorj. Mosor conduce Primăria Alimpeşti de 25 de ani.

Mosor spune că cei care nu au un crez politic, nu au ce căuta în partid. „Nu apreciez aceste conflicte. Eu cred că rufele ar trebui spălate în familie, în interiorul familiei PSD, să se găsească o înţelegere. Nu sunt de acord nici cu cei care ajung acolo unde trebuie pe lista PSD, iar după ce se pierde o bătălie fiecare îşi caută loc în altă parte şi caută să-şi critice ba colegul din dreapta, ba colegul din stânga. Asta înseamnă că nu au o maturitate politică nici unii şi că nu au un crez politic. După părerea mea, cei care nu au crez, nu au ce căuta în politică”, a declarat Elena Mosor, în cadrul unei conferinţe de presă a PSD Gorj.

Pe de altă parte primăriţa de la Alimpeşti spune că este mulţumită de membrii PSD din organizaţia locală. Mosor a făcut însă critici la adresa parlamentarilor aleşi pe listele PSD Gorj. „Eu sunt mulţumită de membrii organizaţiei locale, nu am avut niciodată consilieri care să treacă de la un partid la altul pentru că nu mi se pare normal ca într-o democraţie fiecare, când vede că pierde o bătălie, să treacă de partea celui care a câştigat războiul. Nici eu în calitatea mea de primar n-am fost un traseist politic, nu iubesc traseismul politic. Aş vrea ca şi în Parlamentul României cei care sunt aleşi pe liste de partid să stea acolo unde au primit votul cetăţenilor, pentru că a face altceva înseamnă o ignorare a votului cetăţenilor României, înseamnă un dispreţ faţă de cel care a pus ştampila unde a considerat el că trebuie”, a precizat Elena Mosor.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: