Şi-a batjocorit fiica de 13 ani

Un bărbat din municipiu a ajuns ieri după-amiază în arestul IPJ Gorj şi acolo va rămâne pentru o bună bucată de timp, după ce pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pentru că şi-a violat în repetate rânduri fiica de 13 ani.

Adrian Vijulan, de 34 de ani, a fost dus de dimineaţă la audieri, fiind acuzat că pe parcursul anului trecut şi-ar fi abuzat fata minoră pe care o avea în grijă, după ce instanţa i-a încredinţat-o lui în urma divorţului de soţie. Divorţul s-a produs în urmă cu mai bine cu un deceniu, când fiica celor doi era încă foarte mică. Minora a fost crescută ulterior nu neapărat de tatăl care câştigase acest drept la instanţă, ci de o rudă din familie, femeia spunând că ea nu putea fi noaptea acasă, lângă cei doi, întrucât lucrează ca măturătoare în oraş, iar programul ei de muncă este unul de noapte.

Ea este însă cea care a descoperit că fata era abuzată, sesizând Poliţia cu privire la cele întâmplate. „Mie fata mi-a spus că ta-su trăgea de ea. O lua cu el prin baruri, a învăţat-o să fumeze şi să bea, şi când l-am întrebat ce a avut cu ea de a batjocorit-o mi-a spus că el nu a făcut aşa ceva”, spune femeia. Aceasta a sesizat Poliţia în toamna anului trecut, dar, până ieri, nici măcar ea nu mai credea că bărbatul ar avea vreo vină, mai ales că de atunci minora a fost luată în plasament de Direcţia pentru Protecţia Copilului şi mutată de la Târgu Jiu. Acum anchetatorii au primit rezultatele unor analize de laborator, teste ADN, care confirmă însă acuzaţiile ce îi erau aduse bărbatului, ieri tatăl fiind chemat la Parchet pentru audieri.

Nu a mai ieşit de acolo decât încătuşat, iar ulterior a fost dus la Tribunal, unde a fost emis mandat pe numele său. El a negat că ar fi comis astfel de fapte, dar până şi tatăl său, uimit de cele întâmplate, i-a transmis „să-i fie ruşine”, bătrânul spunând că, la rândul său, a cerut ajutorul Poliţiei după ce nepoata i-a povestit că tatăl o batjocoreşte.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: