”Șilo” rămâne după gratii pentru violul de la Logrești

Bărbatul din Vâlcea care luna trecută a fost arestat pentru că ar fi violat o minoră din Logrești nu scapă de cătușe, deși, inițial, magistrații emiseseră mandat de arestare preventivă pe numele său pentru doar 15 zile.

Probele strânse de anchetatori între timp par să fie suficiente încât judecătorii să poată decide acum păstrarea acestuia în spatele gratiilor. Ion Săscioreanu, „Șilo” cum îi spun apropiații, a primit acum o prelungire a mandatului, el contestând deja decizia Judecătoriei Târgu Cărbunești, în speranța ca de Sfânta Maria Mare va fi cumva liber și va putea merge din nou la discotecă. „Dispune prelungirea măsurii arestări preventive luată faţă de inculpatul Săscioreanu Ion (...) pe o durată de 20 zile şi în continuarea acesteia”, a decis instanţa.

„Șilo” a fost arestat la sfârșitul lui iulie împreună cu un alt tânăr, din Logrești, care a primit însă mandat de 30 de zile de arest la domiciliu, la începutul lunii el primind acceptul instanței pentru a pleca de acasă timp de câteva ore pentru a putea veni la Târgu Jiu și a se înscrie la facultate. La finalizarea cercetărilor penale el ar putea deveni însă „student” în altă parte, minora pe care a abuzat-o sexual depunând plângere la Poliție și cerând pedepsirea sa.

Pe de altă parte, cei doi bărbați au negat acuzațiile ce le sunt aduse, susținând că nu s-ar fi înțeles la preț cu fata pentru partida de amor consumată între ei, minora negând însă categoric o asemenea informație, în general bărbații anchetați pentru astfel de fapte invocând neînțelegerile la preț cu tinerele pe care le violează.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: