Smiley, cel mai bogat artist din România. Ce avere are 

Smiley a devenit unul dintre cei mai bine cotați artiști din România. Recent s-a aflat ce avere deține antrenorul de la „Vocea României” care a reușit să strângă o mulțime de bani în cont, după ce și-a deschis mai multe afaceri care i-au adus un profit considerabil, conform economica.net.

 


Nu mai este niciun secret faptul că Smiley reușește în ultimii ani să își rotunjească serios veniturile. Artistul a devenit foarte cunoscut și apreciat, tocmai de aceea toate afacerile în care este implicat par să înflorească de la un an la altul. 

Cea mai cunoscută companie a sa este casa de discuri Hahaha Production, unde deține o cotă de 70%. Restul de 30% se împarte în mod egal între Ion, Ioana și Filip George Maria. Anul trecut, Hahaha Production a înregistrat o cifră de afaceri de 9,13 milioane de lei, profitul reprezentând 736.000 de lei din suma totală. Cifra este de 4 ori mai mare decât cea din 2020. Ceea ce a început ca un simplu proiect, a devenit treptat o sursă sigură de venit pentru Smiley și pentru familia care a întemeiat-o alături de Gina Pistol, prezentatoarea TV de la Antena 1.

Hahaha Production nu este singura companie pe care artistul o deține. Acesta se ocupă și cu haine sau imobiliare, deține acțiuni în proporție de 30% din compania IV Clothing, un producător de materiale textile care a înregistrat o cifră de afaceri de 295.000 de lei în 2021.

Vizualizări: 6,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: