SNLO către UATAA Motru: Plătiţi pe loc şi vă dăm cărbune!

Uzina de Agent Termic şi Alimentare cu Apa (UATAA) Motru a fost notificată de Societatea Lignitului că ar putea relua livrarea de cărbune, însă cu o condiţie: să plătească cantitatea livrată în aceeaşi lună. Conducerea unităţii a declarat faptul că stocul le va mai asigura funcţionarea până la jumătatea lunii octombrie. SNLO va relua livrările de cărbune cel târziu săptămâna viitoare.

Societatea Naţională a Lignitului Oltenia va relua livrarea de cărbune la UATAA Motru însă numai dacă vor plăti cantitatea în aceeaşi lună. Directorul general al Uzinei de Termoficare din Motru, Eugen Corcoaţă, spune că a primit vestea printr-o notificare venită prin fax. „SNLO ne-a notificat prin fax faptul că vor relua livrarea de cărbune cu o singură condiţie. Să plătim cantitatea livrată în aceeaşi lună ca să nu mai facem restanţe. Este îmbucurătoare vestea pentru că aşa vom fi asiguraţi că nu vom avea probleme pe perioada sezonului rece. În ceea ce ne priveşte, sper să putem să ne ţinem de angajament”, a declarat Eugen Corcoaţă, directorul UATAA Motru.

Stoc până la jumătatea lui octombrie

Directorul unităţii a mai precizat şi faptul că la ora actuală uzina funcţionează la parametri normali, stocul fiind suficient până la jumătatea acestei luni. Corcoaţă îi asigură pe motreni că vor avea atât apă caldă cât şi căldură începând cu 1 noiembrie. „Momentan, uzina funcţionează la parametri normali, reuşim să face faţă cu stocul de cărbune pe care îl mai avem. Vreau să le transmit oamenilor din Motru că nu se pune problema să nu fie pornite atât căldura cât şi apa caldă de la 1 noiembrie”, a adăugat Corcoaţă.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: