Spălătoriile auto, luate cu asalt de gospodine

Spălătoriile auto din Târgu-Jiu au devenit aliatele de nădejde ale gospodinelor înaintea sărbătorilor Pascale. Dacă la aceste servicii apelează frecvent în timpul anului numai șoferii care vor să-și spele autoturismele, acum femeile au luat cu asalt spălătoriile. Târgujiencele își duc la spălat covoarele, iar spălătoriile înregistrează venituri bunicele.

Spălătoriile auto din Târgu-Jiu s-au transformat în curățătorii de covoare. Locul mașinilor au fost luate de covoare, asta pentru că gospodinele apelează la serviciile spălătoriilor ca să termine mai repede curățenia de Paște. Contra cost, angajații spălătoriilor curăță covoare, iar afacerea pare să fie profitabilă în această perioadă. „Suntem foarte aglomerați. Avem zeci sau chiar sute de covoare la noi. Unele sunt spălate, altele trebuie curăţate. Cred că avem de lucru până sâmbătă şi sperăm să terminăm tot ce ne-au adus clientele. Cred că vom avea treabă sâmbătă până noaptea târziu. Noi spălăm cu cinci lei metrul pătrat şi nu ducem lipsă de cliente. Cred că nici nu o să mai primim, pentru că nu facem faţă comenzilor. De două săptămâni spălăm covoare non-stop”, povesteşte administratorul unei spălătorii din Târgu-Jiu.

Târgujiencele sunt mulţumite de serviciile oferite de spălătoriile auto, pentru că în felul acesta scapă de o grijă. „Nu cred că aveam timp să spăl covoarele şi nici nu ştiu unde aş fi putut să fac acest lucru, sau să le usuc. Preţurile nu sunt mari, pentru că oricum am fi consumat detergent, produse de covoare şi apă până la urmă. Eu sunt mulţumită de serviciile spălătoriilor”, a declarat Cristina Ionescu.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: