Stângă e nemulţumit de arbitraje

Antrenorul Energiei Pandurii e nemulţumit de arbitrajele meciurilor din Liga Naţională. Vasile Stângă a ripostat deseori la adresa arbitrajului şi a fost chiar amendat pentru declaraţiile sale de comisiile federaţiei. Tehnicianul Energiei spera că arbitrii îşi vor reveni după scandalurile care au apărut la fotbal dar acum constată că s-a înşelat.

Stângă a fost nemulţumit de prestaţia brigăzii de arbitri care au condus meciul de la Satu Mare unde Energia a înregistrat un rezultat de egalitate. „Din păcate asta e situaţia,  tot timpul mă urmăresc problemele cu arbitrii. Am crezut că după scandalul acela cu arbitri de la fotbal se vor linişti, dar deocamdată tot aşa merg lucrurile la handbal”, a declarat ieri Stângă precizând că arbitrii partidei de la Satu Mare au avantajat echipa gazdă: „Nu ştiu dacă s-au învăţat la „butoiul cu miere”, dar au fost nişte decizii la meciul de la Satu Mare care a avantajat clar gazdele. Am spus şi mă repet, nu este posibil să nu aibă adversarul un atac forţat sau paşi sau un fault tot meciul! Pe noi nu ne-a avantajat nimeni până acum. De fapt, eu nu vreau să tragă nimeni cu noi, ci doar să fim arbitraţi corect. Nu-mi doresc decât ca valoarea echipelor din teren să decidă rezultatul, nu arbitrajul. Am impresia că nici antrenorii din Liga Naţională nu au curajul să vorbească. Pentru că toţi se plâng pe ascuns că arbitrii sunt tendenţioşi, mai ales când joacă afară. Aşa cum a fost la meciul Bacăului cu Timişoara, când a fost aproape viciere de rezultat. Probabil că le e frică, nu pot să-mi dau seama.” Tehnicianul luase în calcul o victorie la acest meci şi spera ca echipa sa să se impună, apreciind că sătmărenii vor mai furniza surprize pe viitor însă numai pe teren propriu: „Egalul de la Satu Mare nu ne-a dat peste cap planurile. Un egal este totuşi un egal, am câştigat un punct şi am pierdut un punct. Dar o să vedeţi totuşi, că echipa din Satu Mare va mai face surprize în continuare, mai ales în meciurile de pe teren propriu.”

În ceea ce priveşte echipa sa, Vasile Stângă a mai precizat ieri că pentru finalul de tur are ca obiectiv câştigarea a cel puţin trei meciuri din cele patru care mai sunt de disputat.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: