Stângă revine la Târgu Jiu pe 20 iunie

Vasile Stângă se află acum la Izvorani, în cantonament cu echipa naţională masculină, acolo unde are în pregătire şi trei jucători ai Energiei. În acest week-end naţionala României a susţinut două meciuri de verificare în compania formaţiei similare a Ucrainei, la Ploieşti, învingând cu 41-34 (20-16) în primul meci şi cu 34-32(15-16) în cel de-al doilea meci din cadrul pregătirilor pe care naţionala le efectuează pentru meciul de baraj cu Rusia, contând pentru Cupa Mondială din Suedia de anul viitor. Primul meci cu Rusia este programat sâmbătă, tot la Ploieşti, şi pe 19 iunie la Moscova.

Tehnicianul Energiei a precizat că va relua munca la echipa sa de club pe data de 20 iunie, atunci când va încheia campania din această lună a echipei naţionale. Tot atunci Stângă spune că va semna noul contract cu Pandurii: „Cel mai probabil pe 20 iunie voi semna pentru că atunci când voi reveni la Târgu Jiu. Atunci îmi voi relua oficial activitatea la Energia şi vom perfecta ultimele transferuri”. Stângă spune că s-a gândit deja la jucătorii cu care ar putea completa lotul dar nu poate perfecta acum transferurile pentru că este ocupat cu Naţionala: „Cred că vom mai avea suficient timp să rezolvăm această problemă. Voi căuta singur jucători pe care îi cunosc deja. Iar legat de străini, am deja destui în echipă, nu-mi mai trebuie şi alţii. Voi încerca să aduc la Energia doar jucători români. Ştiu cu cine să vorbesc şi voi rezolva această problemă”.

Preşedintele Gore Popescu a explicat ieri că nu mai este posibil ca fostul tehnician să se mai răzgândească: „Suntem oameni de onoare, nu se mai poate răzgândi acum, dar e ocupat cu naţionala de aceea nu a putut. Va semna pe 20 iunie, când reia activitatea la Târgu Jiu. Nici noi nu avem cum să ne mai răzgândim, deja ne-am înţeles cu dânsul asupra multor aspecte. Rămâne acum să mai discutăm de jucători, ţinem legătura zilnic şi îmi prezintă stadiul discuţiilor cu aceştia”.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: