Strâmbulescu află astăzi dacă va fi şef la Centrul Brâncuşi

Doru Strâmbulescu, unicul candidat pentru şefia Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, află astăzi dacă va conduce şi de aici înainte unitatea. Acesta a susţinut ieri ultima probă din cadrul concursului organizat de municipalitate pentru postul de manager al centrului. Această ultimă probă nu s-a dovedit una uşoară pentru Strâmbulescu. „Marţi primesc un răspuns, atunci aflu rezultatul. Interviul a fost unul destul de serios. Foarte serios”, a declarat Doru Strâmbulescu, după interviu.   

Doru Strâmbulescu a promovat prima probă, cea de evaluare a proiectului de management cu nota 8.83. Comisia de evaluare a candidaturilor a fost formată din Iulia Vână - viceprimar al municipiului Târgu Jiu, Dumitru Hortopan - directorul Muzeului Judeţean Gorj şi Ion Cepoi - director al Centrului Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale Gorj.   

Strâmbulescu conduce interimar Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” încă din luna februarie. Postul a rămas vacant după demisia Adinei Andriţioiu, care a plecat după ce a girat spălarea operelor brâncuşiene cu jet de apă sub presiune.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: