Stromajer: „Concurenţa este bună, te trage să lucrezi mai mult!”

Atacantul sloven Jaka Stromajer a revenit de ieri la pregătire cu Pandurii, el întârziind două zile după reunire. Tot de ieri s-au alăturat lotului şi alţi doi jucători învoiţi la primele antrenamente ale săptămânii, Răzvan Stanca şi Florin Hidişan. Mai lipsesc încă de la antrenamente mijlocaşul Păcurar, de asemenea învoit, şi jucătorii sârbi Raskovic, Martinovic şi Lazic care ieri au sărbătorit Crăciunul şi de azi sunt aşteptaţi să revină la Târgu Jiu, la fel ca şi portughezul Mingote. În acest weekend sunt aşteptaţi să revină şi brazilienii Cardoso şi Tremonti.

Marcator al unui singur gol în turul campionatului, Jaka Stromajer îşi propune ca în retur să fie un bun marcator: „Pentru acest retur vreau să fiu sănătos şi să am succes cu Pandurii. Personal vreau să marchez mai multe goluri şi să facem cel puţin atâtea puncte câte am făcut până acum. În rest vom vedea”.

Atacantul care a reuşit să înscrie doar în ultima etapă a turului regretă că atunci când a înscris s-a încheiat şi prima parte a campionatului: „Îmi pare rău că s-a terminat turul atunci când am marcat. Sper să continui şi în retur cu goluri. Nu ştiu de ce am marcat puţine goluri. Am trecut peste asta, acum nu vreau să mă mai gândesc, vreau să mă gândesc cum voi face să marchez mai mult. Nu ştiu câte goluri voi da, să începem cu un gol în prima etapă.”

Concurenţa se anunţă a fi mai accentuată în atac unde a venit şi Kamara şi unde se mai caută încă un jucător: „Concurenţa este bună, te trage să lucrezi mai mult, să te gândeşti la mai mult. Sper să ne ajute. Simt că avem nevoie de ajutor din partea tuturor din echipă. Nu e treaba mea cum vrea să joace antrenorul. Fiecare are sistemul lui de joc, noi jucătorii trebuie să acceptăm lucrul acesta. Bătălia va fi mai mare în atac, dar şi mai greu. Antrenorul decide, el este responsabil de rezultate.”

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: