Suspect de comiterea a 10 furturi

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg.Jiu au documentat activitatea infracţională a unui tânăr de 21 de ani, din Tg.Jiu.

La data de 31.12.2013, în urma investigaţiilor efectuate şi activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale împreună cu cei de ordine publică, din cadrul Poliţiei Municipiului Tg.Jiu, au identificat suspectul mai multor infracţiuni de furt din societăţi comerciale comise pe raza municipiului Tg.Jiu, în cursul lunii decembrie 2013.

Suspectul, identificat ca fiind T.L.O., de 21 ani, este suspectat de comiterea a nu mai puţin de 10 infracţiuni de furt calificat, din societăţi comerciale, comise pe timp de noapte, prin efracţie, în perioada 18-30.12.2013, de unde a sustras mai multe sume de bani şi bunuri electronice. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate.

În baza probatoriului administrat, la data de 31 decembrie 2013, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe tânărul suspect, pe bază de ordonanţă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

La data de 01.01.2014 suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.Jiu şi Judecătoriei Tg.Jiu cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a dispus faţă de acesta arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: