Suspendare a lui Cristi Săpunaru după incidentele de la Târgu Jiu

Cristi Săpunaru a primit miercuri pedeapsa  din partea Comisiei de Disciplină a FRF pentru incidentele de la meciul FC U Craiova – Rapid (scor 0-1), din etapa a 10-a a Superligii. Meciul s-a jucat pe stadionul din Târgu Jiu iar la final căpitanul Rapidului a avut o altercație cu anumite persoane de la vestiare.

Căpitanul formației bucureștene a fost suspendat de către comisia de disciplină a Federației Române de Fotbal cu doar o etapă, a informat ProSport. Conform sursei amintite decizia Comisiei de Disciplină se aplică în următorul meci pe care îl va disputa Rapidul. Acesta este în Cupa României, cu CS Afumați, meci care se dispută în Giulești, miercuri seara.

Pe lângă suspendare, Comisia de Disciplină a luat și decizia  de acordare a unei amenzi de 9.400 lei pentru Cristian Săpunaru.

La finalul meciului, Cristi Săpunaru a fost implicat într-o altercație cu jandarmii, iar, la scurt timp, căpitanul Rapidului a fost aproape de bătaie cu un apropiat al clubului U Craiova 1948, pe tunelul către vestiare.  Scandalul de la finalul meciului a pornit după ce o persoană cu vestă de organizator a încercat să fure un steag atârnat de gradene de către rapidişti.

Câţiva fani au sărit pe teren, dar au fost blocaţi imediat de către câteva zeci de stewarzi care au dat cu gaze lacrimogene. Atmosfera a devenit irespirabilă atât pentru suporterii, cât şi pentru cei de pe gazon şi din jurul acestuia. Au fost rupte şi s-au aruncat mai multe scaune din peluza vişiniilor, dar şi-au făcut apariţia şi jandarmii, iar scandalul nu a continuat. Săpunaru a intervenit și el și a purtat un dialog aprins cu forțele de ordine.

Galerie foto


Vizualizări: 1,072

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: