Tabăra de la Săcelu, ocupată de Revelion

Tabăra de la Săcelu va fi ocupată la capacitate maximă în perioada sărbătorilor de iarnă. Un grup de tineri din Târgu Jiu şi un grup de tineri din Constanţa şi-au făcut deja rezervările pentru a petrece noaptea dintre ani la Săcelu. Tinerii au optat însă pentru oferta fără masă inclusă.

Un grup de 63 de tineri vor sosi pe 30 decembrie în tabăra de la Săcelu unde vor rămâne până a doua zi de Revelion. Un grup de 23 de tineri din Constanţa au hotărât să petreacă noaptea dintre ani la Săcelu. Cel de-al doilea grup este din Târgu Jiu. „Este vorba de două grupuri, unul de 40 de tineri din Târgu Jiu şi restul din Constanţa. Ei şi-au făcut deja rezervările şi avem astfel toate cele 63 de locuri ocupate la maxim de Revelion”, a declarat Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene de Tineret Gorj.

Cei 63 de tineri au optat doar pentru cazare la Săcelu, mâncarea festivă fiind adusă de fiecare grup în parte. „Tinerii o să sosească la Săcelu pe 30 decembrie şi vor pleca pe 2 ianuarie. Ei au optat doar pentru cazare, mâncarea nefiind inclusă în preţ. Au stabilit să-şi aducă fiecare. Preţul cu mâncare era de 350 de lei. În condiţiile astea, vor plăti doar 120 de lei de fiecare”, a declarat Horaţiu Gorun. Centrul de agrement de la Săcelu dispune de o vilă complet renovată, cu sistem de încălzire centrală, în camere cu două, trei sau patru paturi şi grupuri sanitare proprii.

Pentru perioada de Crăciun, Direcţia de Tineret nu a primit nicio solicitare, cel mai probabil fiind goală în această perioadă. „De Crăciun ştim cu toţii că lumea preferă să stea acasă cu cei dragi. Preferă un Crăciun în familie aşa că nu avem solicitări pentru perioada de Crăciun.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: