Tâlhărit în propria curte

Un bărbat de 46 de ani din Bustuchini a intrat ieri dimineaţă prin efracţie într-un magazin din zona 9 Mai din Tg-Jiu. După ce a golit rafturile de ţigări , bărbatul a vrut să plece, dar, ghinion, proprietarul magazinului a auzit zgomot şi şi-a dat seama ce se întâmplă. Ce a urmat...proprietarul magazinului a ajuns la spital cu un traumatism la cap, iar hoţul a dat cu subsemnatul la Parchet. 
 Ion Bardan de 58 de ani din Tg-Jiu este proprietarul unui magazin mixt, de mai bine de 10 ani. Magazinul este situat la doar câţiva metri de casa unde bărbatul locuieşte. El a mai fost vizitat de un hoţ în urmă cu trei ani, aşa că nu i-a luat mult până să-şi dea seama că cineva a pătruns pe proprietatea sa. S-a dus ţintă la magazin, unde a dat nas în nas cu hoţul care l-a lovit puternic în cap. “În jurul orei trei am auzit zgomot, am ieşit afară să văd ce se întâmplă. Era cu sacul plin de ţigări, când m-am dus la el s-a repezit şi mi-a dat cu levierul în cap” declară Bardan. 
 Înainte însă de a fi preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă sosit la faţa locului, victima, a avut grijă ca agresorul să nu scape. Astfel, deşi îi curgea sânge din cap, bărbatul a avut puterea să îl imobilizeze pe tâlhar. Speriată, soţia victimei a cerut ajutor vecinilor şi a sunat la Poliţie. “Am fost trezită de strigătele de ajutor ale soţului, nu am ştiut ce să fac mai întâi, am strigat la vecini după care am anunţat Poliţia” spune Maria Bardan.
 Tâlharul nu este la prima abatere de acest gen, el a mai spart şi alte magazine, fiind un client vechi al poliţiştilor. “La scurt timp de la comiterea faptei, suspectul, un bărbat de 46 de ani din Bustuchini, cunoscut nouă cu mod de operare, adică pentru furturi comise din societăţi comerciale, a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie” declară Daniel Tică purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Pentru fapta sa agresorul riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 5 şi 20 de ani.


Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: