Top 3 locații din București unde distracția este garantată

București este un oraș în care ai la dispoziție foarte multe activități pentru a te distra și a-ți trăi viața. Chiar dacă în această perioadă, temperaturile sunt destul de scăzute odată cu lăsarea serii, asta nu înseamnă că distracția s-a terminat, căci ea poate continua în spații închise, special create în acest scop. Așadar, dacă dorești să te distrezi și te afli în capitală, trebuie neapărat să vizitezi anumite restaurante, întrucât cu siguranță nu îți va părea rău mai târziu.

Iată top 3 locații din București pe care nu trebuie să le ratezi

 


Berăria H

Te afli în căutare de o experiență distractivă la un restaurant din București, pe care să nu o uiți prea curând? Atunci Berăria H este exact ceea ce ai nevoie. Restaurantul este recunoscut pentru conceptul și atmosfera care se creează în fiecare seară de petrecere. Fiind o berărie-restaurant, clienții care le trec pragul au parte de o experiență completă din toate punctele de vedere. Băutura, mâncarea și distracția sunt mereu la ordinea zilei în această locație. În plus, un mare atu pe care îl are Berăria H este reprezentat de muzica live de toate genurile, așadar nu mai sta pe ganduri și treci neapărat pe la ei.

Mojo

O altă locație în care sigur nu te vei plictisi, ba chiar te vei distra pe cinste, este Mojo. În acest loc poți lua parte la mai multe activități distractive, printre care se numără atât karaoke, concerte live, cât și alte activități, care diferă de la o zi la alta. Mojo este una dintre locațiile care nu trebuie ratate datorită atmosferei autentice pe care o oferă tuturor clienților. De asemenea, locația atrage și mulți tineri veniți din afară, creându-se astfel un cadru perfect atât pentru localnici, cât și pentru expați. În acest fel, ai șansa să cunoști oameni noi și de ce nu să legi chiar și prietenii, dacă aveți lucruri în comun și vă înțelegeți. 

The Pub

Dacă îți place să încerci lucruri noi într-o atmosfera inedită, atunci este indicat să descoperi The Pub, o locație cunoscută pentru muzică live, evenimente culturale, concursuri de băut bere, de mâncat, precum și alte activități distractive. Conceptul localului este unul special și prin prisma serviciilor oferite, merită să fie vizitat cel puțin o dată. Fiind situat în centrul Bucureștiul, locația este foarte accesibilă, iar tinerii care îi trec pragul rămân cu amintiri de neuitat.

Prin urmare, dacă îți dorești să te distrezi în această perioadă, aceste locații sunt perfecte pentru a ieși în oraș și a te simți bine atât cu prietenii, cât și fără. Înainte de a alege un loc în care să mergi ai în vedere ca acesta să se potrivească cu gusturile tale, căci doar așa te vei simți bine în pielea ta și vei avea o seară memorabilă. Totuși, dacă îți place muzica live, mâncarea și băutura bună, atunci Berăria H este o alegere excelentă din toate punctele de vedere.

Sursa foto: magneto.ro.

Vizualizări: 679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: