Transferul lui Răduţ, în pericol

Transferul lui Mihai Răduţ la Pandurii e în pericol! După ce s-au văzut cu sacii în căruţă şi l-au luat pe Pintilii, steliştii le-ar putea da ţeapă gorjenilor. Reghecampf a anunţat la sosirea din vacanţa din SUA că are nevoie de Răduţ şi că îl aşteaptă azi la reunirea Stelei. Pandurii nici nu concep însă să nu-l aducă pe mijlocaşul de 22 ani.

Datele transferului lui Pintilii în Ghencea sunt clare. Steaua trebuie să plătească 600 de mii de euro pentru căpitanul pandurilor dar şi să-l împrumute pentru un sezon pe Răduţ la Tg-Jiu. Ultima parte a înţelegerii ar putea să nu mai fie respectată de stelişti.

Transfer cu probleme

Prietenia dintre Steaua şi Pandurii ajunge într-un moment de cumpănă. Gorjenii şi-au lăsat căpitanul să plece la Steaua cu gândul că vor încasa 600 de mii de euro dar şi că îl vor primi un sezon pe Mihai Răduţ. Mijlocaşul de 22 de ani chiar şi-a dat acordul să vină sub comanda lui Grigoraş dar afacerea ar putea pica în ultima clipă. „Dacă nu mai e nevoie de mine la Steaua, mă duc acolo unde pot să joc, nu mai vreau să stau rezervă. Aş fi încântat să lucrez cu domnul Grigoraş”, a spus Răduţ care ar putea rămâne până la urmă în Ghencea la dorinţa expresă a noului antrenor, Laurenţiu Reghecampf. Acesta s-a întors recent din vacanţa din SUA alături de consoarta, Ana Maria şi a oferit o declaraţie surprinzătoare. „Răduţ nu ia drumul pandurilor. El este jucătorul Stelei şi îl aştept luni (n.r. azi) la reunire. Vedem atunci ce se va decide”, a declarat Reghecampf care a stârnit astfel indignarea pandurilor. „Nu mai înţelegem nimic, însă sperăm că domnul Becali se va ţine de cuvânt. Nu ştim din ce motiv Reghecampf a declarat că îl aşteaptă pe Răduţ la antrenament. Ce să mai caute acolo- Noi i l-am dat lor pe Pintilii şi vrem ca Răduţ să vin la antrenamentele noastre, nu la ale Stelei, a declarat în Prosport preşedintele pandurilor, Eugen Pârvulescu. Acesta nu crede că Răduţ va ajunge până la urmă la Astra, acolo unde e dorit intens de preşedinte. „Dacă lui Dinu Gheorghe îi place de Răduţ, acest lucru este normal, pentru că e un fotbalist valoros. Nu îi contestăm simţurile dânsului dar noi ne-am mişcat primii şi am obţinut acordul domnului Becali.”

Reghe neseriosul

„Oaia neagră” în toată această poveste pare să fie Reghecampf. Antrenorul venit de la Chiajna l-a dorit insistent pe Pintilii în Ghencea şi le-a transmis oficialilor Stelei să facă tot posibilul pentru a-l aduce. Deşi a fost plecat în SUA în vacanţă, e greu de crezut că Reghe nu a fost ţinut la curent cu detaliile tranzacţiei care îl conţinea şi pe Răduţ.  Astfel antrenorul ori s-a răzgândit în privinţa lui Răduţ în timpul unei partide poker în Las Vegas ori a fost greşit informat de oficialii Stelei. În oricare caz, pandurii nu sunt dispuşi să renunţe la Răduţ iar asta i-ar putea determina pe stelişti să respecte înţelegerea până la urmă. Un alt lucru interesant e faptul că pandurii l-ar fi vrut împrumut şi pe Lucian Filip dar, în cazul jucătorului venit de la Chiajna, Reghecampf a spus din prima „nu”. De ce nu a procedat la fel şi în cazul lui Răduţ- Oricum, lucurile se vor lămuri după reunirea Stelei, programată astăzi.

3 – zile au mai rămas până la reunirea pandurilor, reunire la care sunt aşteptate şi noile achiziţii, Mamele, Ignea dar şi Răduţ

4 – echipe a schimbat până acum în cariera sa Răduţ: Ardealul Cluj, Sporting Lisabona, Internaţional Curtea de Argeş şi Steaua

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: