Trei accidente, patru victime

Poliția din Târgu-Jiu a fost sesizată de un șofer de 43 de ani despre faptul că a fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime. Din primele cercetări se pare că acesta a acroşat cu autoturismul o femeie de 60 ani,  care, în timp ce trăgea de un căruţ, a traversat strada pe la colţul intersecţiei fără să asigure corespunzător.

Un alt eveniment rutier a avut loc în comuna Hurezani, unde un șofer de 57 de ani din Căpreni a acroşat cu oglinda retrovizoare dreapta faţă pe o minoră de 13 ani, din localitate, care se deplasa pe partea dreaptă a părţii carosabile, în aceeaşi direcţie de mers.

Și în comuna Bălești a fost înregistrat un accident unde o femeie de 40 de ani, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 67 a efectuat manevra de întoarcere. Neasigurându-se corespunzător, șoferița nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat cu autovehiculul  în autoturismului condus de un tânăr de 28 ani, din comuna Teleşti. 

Toate cele patru victime rezultate din cele trei accidente au fost transportate la Spital pentru îngrijiri medicale. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, dar rezultatele au fost negative și în toate cazuri au fost întocmite dosare penale. (A.F.)

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: