Trei candidaţi la şefia Şcolii Populare de Artă

Cei care au dorit şefia Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu au decis să-şi depună proiectele de management pe ultima sută de metri. Ieri a fost ultima zi de depunere a candidaturilor. Marţi exista o singură candidatură pe acest post, iar ieri s-au mai înscris la registratura Consiliului Judeţean Gorj alte două candidaturi. “Astăzi, până la încheierea programului de lucru au fost depuse trei planuri de management pentru concursul privind asigurarea managementului la Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Gorj”, a declarat Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al CJ Gorj.

Jurnalistul Sorin Călugăriţa nu şi-a depus candidatura pentru această funcţie. “Principalul motiv pentru care nu am candidat este că nu mă motivează salariul în niciun caz deşi consider că eram mai bun decât oricare dintre candidaţi. E posibil să-mi depun candidatura peste 3-4 luni, am convingerea că în câteva luni se va organiza un alt concurs ţinând cont de cei care şi-au depus candidatura. Nu vor face faţă sau nu vor putea să facă naveta”, a spus Sorin Călugăriţa.

Unul dintre candidaţii cu şanse este Gabriel Zamfir, profesor la Facultatea de Litere din Craiova, secţia de muzică şi diacon onorific la Catedrala Sf. Dumitru.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: