Trei copii dispăruţi, găsiţi de poliţişti

Poliţiştii au reuşit să îi găsească în ultimele 24 de ore pe toţi cei trei copii dispăruţi în mod voluntar de la domiciliile lor. Ieri, 16 octombrie, poliţiştii din Mătăsari l-au depistat pe minorul B.E.C., de 16 ani, din comuna Bolboşi, judeţul Gorj, plecat de la domiciliu din data de 13.10.2009. Cu ocazia audierilor, minorul a relatat poliţiştilor că a părăsit în mod voluntar domiciliul, iar pe perioada dispariţiei nu a fost victima vreunei infracţiuni. Minorul a fost încredinţat familiei.

Alţi doi minori, Tomescu Robert, de 11 ani, din municipiul Tg-Jiu şi Cozma Claudiu, de 13 ani, din comuna Drăguţeşti, fiind colegi la aceeaşi unitate de învăţământ, au plecat de la şcoală în data de 15 octombrie a.c., după terminarea cursurilor. Verificările efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit faptul că aceştia au plecat în mod voluntar şi este foarte probabil să fi părăsit judeţul.

Cei doi minori au fost depistaţi în seara zilei de 16 octombrie a.c., de către poliţiştii de la transporturi feroviare, în localitatea Galaţi, fiind internaţi într-un centru de primire minori.

În dimineaţa acestei zile, poliţiştii din cadrul I.P.J. Gorj urmează a-i prelua pe cei doi minori din centru şi încredinţa, după caz, familiei şi reprezentanţilor Centrului de Tip Familial Săvineşti.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: