Tudor, ameninţat de patronii cu afaceri pe marginea drumurilor

Incidentele de la Regionala Craiova, în care directorii au primit mesaje de ameninţare după ce au dispus inventarierea construcţiilor şi panourilor publicitare amplasate pe marginea drumurilor naţionale, au continuat la Târgu Jiu. Ion Tudor, directorul Drumurilor Naţionale, a recunoscut că şi el a primit astfel de mesaje, însă spune că nu se intimidează uşor. Ba mai mult, le atrage atenţia agenţiilor economici care nu plătesc chirie şi incomodează traficul cu panouri publicitare că riscă amenzi de până la 6.000 de lei.

Aproximativ 100 de construcţii şi panouri publicitare sunt amplasate ilegal pe marginea drumurilor naţionale. Printre panourile pentru care nu se plăteşte chirie se află şi unele care fac publicitate unor instituţii mass-media agreate de conducerea judeţului. În urma dispoziţiilor primite de la Regionala Craiova, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj va fi nevoit să continue activitatea de inventariere a amplasamentelor ilegale. „Aproximativ 240 de agenţi economici sunt autorizaţi pentru a desfăşura activitate pe marginea drumurilor care aparţin de Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu. Pe lângă aceştia, mai există în jur de 100 de agenţi economici care nu au fost autorizaţi, dar au fost somaţi pentru a intra în legalitate. Pe marginea drumurilor sunt construcţii, inclusiv panouri publicitare care îngreunează vizibilitatea şi desfăşurarea traficului în bune condiţii. Comisia de inventariere a amplasamentelor ilegale va dispune sancţiuni care sunt cuprinse între 3.000 şi 6.000 de lei”, a declarat Ion Tudor, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

INCIDENT

Tudor a recunoscut că şi el s-a aflat într-o situaţie similară cu cea a şefilor de la Regionala Craiova, care au primit mesaje de ameninţare din partea unor oameni de afaceri importanţi în judeţ. „Au fost cazuri în care şi nouă ni s-au transmis mesaje de ameninţare printre dinţi, însă nu ne lăsăm intimidaţi cu una cu două”, a menţionat Ion Tudor.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: